3906

Не едно, а две бебета наведнъж: Какви ги вършат Валерия и "Ергенът" Евгени

Не едно, а две бебета наведнъж: Какви ги вършат Валерия и "Ергенът" Евгени 

 

Победителката в "Ергенът" си мечтае за момче и момиче. "Искам близнаци", заяви победителката от миналогодишния сезон на "Ергенът" Валерия. Моделката явно вече мисли за това как ще има бебета с нейната половинка - Евгени.

 

Брюнетката си представя колко би било хубаво да има близначета. Хубавицата споделя как на одеялце лежат две бебенца с шапчици - едното розово и другото синьо. Валерия явно иска да има по едно момченце и едно момиченце. Валерия сподели за желанието си да роди две деца едновременно покрай въпрос от фен - "Ако някой ден искаш дете, какво искаш да е то?".

Още миналата година самият ерген Евгени сподели, че е готов да стане татко.

 

"Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам", казва той. Явно вече от двете страни сгодените са готови да направят следващата стъпка.

 


Скоро се разбра, че Валерия и къдравият пианист Евгени живеят под един покрив в родния град на музиканта - Пловдив. Ергенката подсказа за съвместното жителство, след като сподели фотоси в мрежата, че си е подредила любимите книги над пианото на Ерген номер 2.

Интересното е, че свекърът и свекървата на Валерия имат много добро отношение към половинката на Евгени, пише bgdnes.bg.

 

"Изненадващо е за мен това тяхно хубаво отношение, защото досега никога не сме говорили за никоя моя приятелка толкова много, колкото сега. И то все за хубаво", каза още пианистът. Явно за бебетата са готови да помага не само таткото, но и бъдещите баба и дядо.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?