46
Следвайте ни

Не е за вярване в чие легло скочи скандалната готвачка Божана

viber icon

Ексцентричната готвачка Божана Кацарова надскочи себе си и взе акъла на своите последователи в социалните мрежи. 

Палавата брюнетка, добила слава покрай кулинарното шоу "Мастър шеф" и в къщата на "ВИП Брадър" преди години, редовно информира мрежата какво ѝ се случва и най-вече къде се намира. Известно е, че кулинарката пътува много из света, но това, което направи сега, е повече от любопитно.

Божана Кацарова скочи директно в леглото не на кого да е, а на Наполеон Бонапарт, тъй като наскоро посети неговата резиденция във Франция. Скоростта, с която риалити героинята се метна върху меките завивки на популярния френски пълководец, нямаше как да не предизвика бурни вълнения в мрежата, пишат от fakti.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

01.10.2021 | 00:42

Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: [email protected] WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Отговори
0 2
Прости тутки

Прости тутки

30.09.2021 | 22:52

Чудно, как управата на този дворец е разрешила да се мята по леглото????

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?