49
Следвайте ни

Не е за вярване! Родна звезда завидя на Лили Иванова за скандала

viber icon

"Защо и аз да не съм като Лили Иванова? Защо е този хейт по нея, не разбирам. Ето, догодина ставам на 70 и не мисля за оттегляне от сцената, в никакъв случай. Ще правя концерти, докато хората кажат: „Стига!“.

Докато публиката има интерес към мен и група „Сигнал“ ще се занимаваме с това, което правим. Точно в този контекст съпругата ми постоянно се шегува с мен се и ми казва: „Ти Лили Иванова ли искаш да допълниш?“  И наистина - защо да не я догоня? Какво лошо има? Та тя не е единствената действаща  певица на тези години. Ето и Кирил Маричков е наше 76-77 години и още прави песни."

Така задочно взе участие в скандала с Лили Иванова и големият Данчо Караджов.  Той твърди, че проблемът е в това, че в България има лошо схващане за музикантите, щом навършат определени години и вече са стари и трябва да слязат от сцената.

"По света не гледат на възрастта като порок. Ето Том Джоунс и музикантите от Ролинг Стоунс са на години, но още има концерти и са много желани. Фронтменът на Сигнал споделя, че в момента не слуша никаква музика, защото по думите му това, което се прави не му харесва. "Къде са майсторите на перото като Живко Колев, Мишо Белчев и Сашо Петров - никой от новите не ги кани. Днешните най-много да наредят някакви тъпи думи - не може така, съвременната музика загубил душата си, защото всичко се прави на компютър“, завършва Данчо Караджов цитиран от „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Деси

Деси

23.09.2021 | 21:13

Марица много сте зле

Отговори
3 2
Застаряващ

Застаряващ

23.09.2021 | 19:08

... няма лошо .Организирайте концерти и ще Ви гледаме и слушаме ! Иначе как да стане ?

Отговори
10 3
Истина е

Истина е

23.09.2021 | 18:59

Нашето Лили е с тежка деменция и е на сцената със памперси със брюкселска дантела.

Отговори
14 21
Габи

Габи

23.09.2021 | 17:59

Наистина няма нищо лошо щом могат да пеят. Има прекрасни песни изпяти от това поколение. ПОКЛОН!Но когато нещо вече не е както трябва да не се убиждат и засягат от критиката

Отговори
14 7
Щерьо

Щерьо

23.09.2021 | 17:21

Прав е напълно Данчо Караджов. След като даден певец пее добре и публиката го иска, няма значение възрастта.

Отговори
32 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?