Следвайте ни

Не е за вярване! Най-глупавите мъже са от тези 3 зодии

viber icon
Някои мъже гравитират към технологиите и програмирането, други към  изкуството и музиката. Сферата, в която се реализират, зависи от таланта, способностите и в много отношения от интелигентността на силния пол, пише actualno.com.
 

 
Звездите казват, че нивото на IQ се определя датата на раждане на човек и съответно зодията му. Астролозите посочват три основни признака, които според тях правят тези зодии малко по-глупави от останалите. 

Астролозите вярват, че жените намират в тях нещо повече от ниво на интелигентност. Мъжете, чиято зодия е леко по-глуповата са:

 
Рак

 

Мъжете от този знак са много чувствителни и мечтателни. Те планират повече, отколкото изпълняват. По-лесно е да се съгласите с физическа работа, отколкото с умствена, защото това отнема твърде много енергия. Записването на курсове, четенето на книга, изучаването езика на мъжете е изключително трудно. Когато хората забележат своята глупост, те просто се затварят в черупката си.

 

Лъв
 
Страстните, волеви представителите на зодия Лъв по някаква причина не насочват енергията си към учене. Този знак е по-добър при работа, при която трябва да работи с ръцете си, да общува с хора или да управлява екип. С една дума всичко, с изключение на изчисления, чертежи и неясна документация.

 

Козирог
 
 
Мъжете козирози често мълчат в голяма компания, най-вече защото им е трудно да разпознават иронията, шегите или явните обиди в диалога. Също така им е трудно да се поддържат диалог на по „високи“ теми поради бедния им речник, обхвата на интереси и броя на прочетените книги.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ГОГО

ГОГО

29.09.2020 | 20:33

ВЕЗНИТЕ И СКОРПИОНИТЕ , СА ОЩЕ ПО ГЛУПАВИ , МАКАР ЧЕ СА МНООГООО КОМЕРСИАЛНИ ... ( И ЕДНО КЛИШЕ ... НЕ ВСИЧКО Е ПАРИИИ , МИЛИ ПРИЯТЕЛИИИ ... )

Отговори
1 2
Диди

Диди

29.09.2020 | 17:41

Пълни глупости!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?