Следвайте ни

Нe e за вярване! Наистина ли тази секси дама е на 52 г.? СНИМКИ

viber icon

Лю Елин е на 52 години, но изглежда като 25-годишна млада красавица. Всички си мислеха, че това е ефект от фотошопа, но тя смая всички дори на живо. Красивата дама работи като библиотекарка, въпреки че не харесва такава заседнала работа. Тя стана известна, след като синът й реши да публикува в социалните мрежи снимка с нея. Всички помислиха, че това е неговата приятелка, но с изненада научиха, че това всъщност е майка му.

Китайката плува в езерото всеки ден  от 30 години насам, дори температурата да е под нулата. Според нея плуването тонизира тялото, тренира мускулите и е полезно за ставите. Ако то е в студена вода, тогава кожата се тонизира още повече.

Тя плуваше дори в Байкал и даже си направи фотосесия там при минусови температури.

Другата тайна на младостта й е спортът. Тя прекарва няколко часа във фитнеса и това личи от перфектната й фигура.

Все пак тя е наясно, че само със спорт не става, нужно е и правилно хранене. Тя хапва повече зеленчуци и по-малко месо. Вие ще можете ли да забравите вредните храни?

Според нея е важно душата и тялото да са в пълна хармония, а човек трябва да се усмихва по-често, да мисли позитивно и да сведе стреса до минимум. За съжаление това е много трудно за мнозина. Проблемите в работата и семейството се отразяват и на здравето, а така тялото остарява по-бързо.

Лю Елин практикува фрийдайвинг и задържа дъха си под вода колкото може по-дълго. Тя се гмурка без оборудване и смята, че е много хубаво всеки да си има хоби.

Китайката им татуировка на корема, с която е решила да прикрие белег от раждането или нещо друго.

Подобни примери са истинско вдъхновение да се грижите за себе си и да се зареждате с позитивизъм всяка сутрин. Не изключваме опцията в някоя от снимките да има фотошоп, но все пак е факт, че Лю Елин има перфектна фигура. /jenata.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?