46

Не е за вярване какво каза Шварценегер за Горбачов

Арнолд Шварценегер отдаде почит на държавника в Туитър, като сподели, че се е възхищавал на реформаторската смелост на Горбачов като лидер на СССР.

"Представете си да се издигнете до самия връх на която и да е организация, а след това да имате мъдростта и смелостта да се огледате и да кажете: "Това не работи за хората, някой трябва да го поправи. Ако не аз, то кой? Ако не сега, то кога?" - пише екшън звездата.

"Той направи точно това в стария Съветски съюз. Той ще бъде запомнен за всички времена като герой, който разруши комунистическата система въпреки това, което това означаваше за собствената му власт. Сега той принадлежи на историята", продължава Шварценегер.

"Когато видите възможност да окажете влияние, да оставите по-добър свят за следващото поколение, надявам се, че ще се сетите за Михаил Горбачов и ще се запитате: "Ако не аз, то кой? Ако не сега, то кога? Аз знам, че ще го направя".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Слай

Слай

03.09.2022 | 01:16

Всичко бе супер, комунизма трябваше да рухне, само че не предвиди че злите сили от кгб, дс, щази/по-малко благодарение на Западна Германия/ и.т.н. ще яхнат всичко това и ще създадат такъв жесток и фалшив капитализъм, който никой не е и сънувал досега.

Отговори
8 2
Perfectly

Perfectly

02.09.2022 | 23:53

Чудесно!

Отговори
4 5

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?