46
Следвайте ни

Не е за вярване как Никол Станкулова разкри на Гала, че е родила

viber icon

Гала избухна емоционално почти пред финала на "На кафе" днес. Именно водещата беше човекът, оповестил най-хубавата новина - раждането на второто бебе на Никол Станкулова, която е сред панелистите й.

"Имаме си бебе! Никол е родила! Браво, Николчеее!", провикна се Гала, докато наблюдаваше приготвянето на манджите в "На кафе" от кулинарния спец Никола Симеонов.  А след това обясни на зрителите, че с красивата й панелистка си писали почти до раждането й по обяд днес, пише "Хотнюз".

Двете водели диалог в паузите на предаването, когато Гала я попитала какво става с бебето, дали се задава, а Станкулова й отвърнала: "Бебето е готово, изпечено е!" Красавицата е станала майка на второ момиченце. Тя вече има 3-годишната Теа, която е кръстена на баща си Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев.

"Прегръщаме ви, да сте живи и здрави с това бебче", пожела финално тв фурията и подкани Никол, скоро да бъде в студиото й. Гала не уточни нито пола на новороденото, нито подробности за раждането. Подобна тайнственост Станкулова пазеше и при появата на Теа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?