2374
Следвайте ни

Не е толкова хрисима! Мира Добрева захапа фейсбук потребители заради Драго

viber icon

Вече месец Мира Добрева седи в стола  на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на националната телевизия „БНТ на 60“.  Смяната стана тихомълком, а някои зрители въстанаха срещу изритването на Драго Чая и не спират да търсят сметка на журналистката,  писа „Ретро“.

Във Фейсбук профила й ежедневно се разразяват скандали със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв-водеща за пореден път доказа, че не търпи критика, дори и от своите фенове. Почитателка на Добрева - Веска Ганчева пише под нейна снимка „Мира, върни „БНТ на 60“ на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука“.

Добрева веднага скочи и изсипа тонове обиди.

"Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за  директор си готова. Нали? Разбираш ли от футбол? И него викам да оправиш. Че и там голяма скука", пише Добрева на възрастната дама.

Друга Фейсбук потребителка Милена Радослава също решава да изрази мнението си. "Не се сърди, но наистина не си за това предаване „БНТ на 60“. Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме“, пише тя.

Добрева не остава длъжна.

„Ръководството на една медия решава кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И като имате с какво се занимавате, защо се занимавате с мен?  Я марш оттук“, атакува журналистката.

 

Коментари (4)

Селска,

Селска,

26.11.2021 | 08:38

злобна, невъзпитана и много комплексирана простакеса. Освен това вече отдавна не е хубава. Да си сяда на задника и да мълчи, защото се излага много.

Отговори
2 1
Нормален

Нормален

26.11.2021 | 00:34

Винаги красива жена, пред натруфен "колоездач"

Отговори
1 2
Леля

Леля

25.11.2021 | 21:53

Досадна неприятна груба селянка...спасява я само ,че е малко лъскава....и мрънка... Цялата е поза...няма грам харизма вятър че няма..като дървена тълпа е...

Отговори
7 2
Лельо за теб е естесвено

Лельо за теб е естесвено

26.11.2021 | 00:32

Ти себе си не харесваш, та камо ли готина дама!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?