Следвайте ни

Не е истина: Астролог предсказа на Радина Кърджилова..СНИМКА

viber icon

Радина Кърджилова, която винаги се е славила като широко скроен и освободен човек, разкри нещо изключително любопитно от личния си свят. Талантливата актриса призна, че преди 10 години астроложка ѝ предсказала, че ще бъде майка на две момчета.

И към днешната дата думите са се сбъднали едно към едно. Двамата с Деян Донков станаха родители на втория си син на 23 март тази година, а по-големият им наследник Христо вече е на 5 годинки.

Ето целият разказ на Радина, който сподели в профила си в Инстаграм и публикува снимка, която разтапя сърца.

Когато навърших 25 г. отидох на астролог и разбрах по нейни изчисления, че ще имам две момчета. Разбира се, не й повярвах, макар че много от нещата, които ми каза, впоследствие се оказаха верни. Ето, сега, десет години по-късно Христо и Йоан. И да, тя се оказа права. И да, това е най-голямото ми щастие, най-големият ми стимул в живота. Тааа, пиша това, за да споделя, че напоследък виждам все повече и повече млади двойки да имат по две, три деца и това адски много ме кефи и радва, мои познати, които са навсякъде с децата си, гледат ги сами и работят и да, справят се. И тези хора са умни, свободни, диви, действени, пътуващи, адекватни на времето, в което живеем. Човек има право на избор в този живот и как да го живее и с кого да го сподели или пък да го сподели само със себе си, но мен ме вдъхновяват тези, предават нанатък и оставят след себе си традиции, цвят, дух и народност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?