46
Следвайте ни

Не е Диляна: Асен Блатечки празнува 50 години с прелестна актриса СНИМКА

viber icon

Цялата драма около Асен Блатечки напоследък явно не го е отказало да създава култура. Макар светските среди да се тресат от предполагаемата му раздяла с Диляна Попова, актьорът има повод за празник. Двамата с Койна Русева ще отбележат своя 50-годишен юбилей с премиерния спектакъл "Омразна любов" на театрална къща Вива Арте по едни от най-известните сцени от световната класическа драматургия.

В спекталъла на Борислав Чакринов, сценичните партньори почти мигновено преминават от състояние на омраза към върховна любов в Лейди Ана и Ричард от Ричард III на Шекспир, Дон Жуан и Дона Ана от Дон Жуан на Пушкин, Катерина и Петручио от Укротяване на опърничавата“на Шекспир, Смирнов и Попова от Мечка на Чехов. Премиерaта е на 31 октомври в София, открита сцена Сълза и смях.

Отложен с година поради пандемията, юбилейният спектакъл "Омразна любов" разказва за това странно чувство "любовта", което ни връхлита неочаквано, нарушава покоя ни, прави ни луди… и смешни. Понякога не искаме тази любов, мимолетна и вечни, но без нея не можем, пише iwoman.bg. На сцената взаимоотношенията между Асен Блатечки и Койна Русева създават такава енергия, такава главоблъсканица от възходи и падения, от привличане и отблъскване, че ако това бяха реални взаимоотношения, тази двойка нямаше да слиза от челните страници на жълтите издания.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пърдечки

Пърдечки

20.10.2021 | 23:31

Никога не ми е харесвала тая персона, най-малкото пък като актьор!

Отговори
11 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?