49

Не дърпай лъва за опашката! Тези 4 зодии отмъщават до гроб

Tези зодии не бива да бъдат провокирани. Те избухват бързо, стават опасни, импулсивни са, търсят реванш и отмъщение. Могат да ви навредят. Вижте кои са, според „Pink Villa“.

Телец

Телците винаги искат да са най-добрите и се стараят много. Ако някой опитва да хитрува, да ги преметне, да спечели нещо по нечестен начин, те няма да търпят това и страшно много ще се ядосат. Ще направят всичко, за да има справедливост и този човек да си получи заслуженото. Могат лесно да го съсипят и да го накарат да се почувства ужасно.

Близнаци

Тези зодии са много социални, обичат да излизат и лесно се сприятеляват. Забавни са, но и палави и диви. Близнаците са комуникативни и хората лесно се отпускат пред тях, започват да им споделят твърде лични неща и някои дълбоки тайни. Ако тези зодии преценят, че искат да спечелят нещо, да ви отмъстят или да създадат интрига, ще изполазват тези тайни срещу вас.

Рак

Те са много страстни, емоционални и чувствителни зодии. Раците се раняват лесно, тъй като се привързват много и обичат силно. Сърдят се за дреболии и може дори да не усетите как сте ги наранили. Ако близък приятел или партньор ги предаде, те ще изгубят контрол, ще станат много агресивни и ще търсят отмъщение. Може дори да наранят себе си.

Скорпион

Тези зодии също имат проблеми с гнева, ако бъдат предизвикани. Може да изглеждат спокойни и уравновесени, но в един момент просто избухват. Не понасят лъжите, измамите, предателствата, и могат да станат жестоки към хората, които са се подиграли с тях. Освен това, те са амбициозни и жертват всичко за успеха. Неслучайно имат жило – винаги търсят отмъщение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?