46
Следвайте ни

Най-високият мъж в света си търси рускиня за жена

viber icon

Най-високият мъж в света пристигна в Москва за да си търси невеста, която да превърне във фермерка. Турчинът Султан Кьосен е висок 251 сантиметра и е вписан в книгата на рекордите „Гинес”. 

Той сам заяви намерението си да си намери невеста в Русия в ток-шоуто „Нека говорят”.  

Наскоро Султан се развел със съпругата си и решил да си търси нова булка в Москва. 39-годишният турчин разказва, че бил слушал много за красотата, широтата на душата и порядъчността на руските девойки.

„Руските момичета са известни с горещия си темперамент, но те трябва да знаят, че трябва да почитат мъжете си”, уточнява гигантът.

Султан Кьосен се занимава с фермерство и признава, че в него ще му помогне много една руска къщовница. В шоуто той заявява, че не иска жена му да е по-висока от 2 метра. Предишната му съпруга е била 175 сантиметра. 

Освен с високия си ръст, Кьосен е вписан в книгата на рекордите като мъжа с най-широка длан – 27,5 сантиметра. Размахът на ръцете му е над 3 метра. Носи обувки 62-и номер. Често не може да влезе в кола със стандартна височина.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Джули

Джули

23.12.2021 | 14:03

Грешите!!!Най- високия мъж в света е 286см.

Отговори
0 0
Бате

Бате

21.12.2021 | 20:53

А паламарката колко санта е? За една приятелка питам.

Отговори
5 0
Драгоя

Драгоя

21.12.2021 | 21:03

6см./нюню/ !

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?