46

Най-щастливият водещ! Симеон Иванов се жени за ученическата си любов

Водещият е открил любовта на живота си в лицето на своята ученическа любов.

„Сгоден съм! Така де, не са предложили на мен, аз предложих!" Това каза с 24-каратова усмивка за щастливото събитие в сутрешното предаване „Денят започва" по БНТ младият ководещ Симеон Иванов.

„Беше съвсем неочаквано и импулсивно съобщаването на вестта в ефир Да речем, че съм суеверен и не искам да говоря предварително за предстоящо- то. Константина е ученическата ми любов, заедно сме оттогава", сподели пред „България Днес" тв водещият за бъдещата булка, с която са учили в Немската гимназия в София. След това двамата в „пакет" продължават образованието си в Германия. Училата в „Гьоте университет" във Франкфурт на Майн Константина Тафраджиева се развива в частния технологичен сектор у нас.

Всъщност за годежа на водещия се разбра благодарение на колежката му Христина Христова. Хубавицата беше още по-развълнувана от бъдещия жених и го подкани сам да „си признае", докато ранното предаване се сливаше с ефира на ,,100% будни".

„Ох, не мога! Една новина ми разкри Симо и трябва да я каже сега. Да, веднага! Това е дългоочаквана вест в екипа ни и сме много развълнувани." Отсреща „будните" водещи Надя и Стефан го „подхванаха" с похвалата, че постъпката му е смела, но и че си очакват поканите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Баба Вуна

Баба Вуна

06.06.2023 | 21:01

Да са живи и здрави!

Отговори
3 0
"Опасен чар"

"Опасен чар"

06.06.2023 | 20:52

Сго дих ме се! Сто дих ме се! А казват, че при демокрацията сватбите били на изчезване. Така ще подредим гостите. Роднина, журналист от БНТ. Роднина, журналистка от БНТ.... Христинка, да не се назлъндизва, ами да взима поправителния семеен изпит. Стига простотии бе, тате.

Отговори
2 2
Яяявяяя

Яяявяяя

06.06.2023 | 16:44

Научих името на още един от тв която не гледам от 30 години.

Отговори
3 3

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?