Следвайте ни

Най-прекрасната новина за 3 зодии идва през април

viber icon

Децата са най-прекрасното нещо на света! Те ни показват хубавата страна на живота, карат ни да вярваме в мечтите си, обличат ни в желания и копнежи, пише actualno.com. Всяко семейство мечтае за поне един малчуган, който да оглася дома им със смях.
 
През месец април 3 зодии ще разберат прекрасната новина, за която са били в очакване от дълго време насам. Ето ги и тях:

Овен

Някои от представителите на Овните от доста време плануват бебе, но нещо все им пречи да видят онези две чертички, които ще променят из основи живота им. През месец април обаче ги очаква изненада и едно от най-силните им желания ще се превърне в реалност. Те ще научат красивата новина и ще се чувстват невероятно щастливи.

Много е вероятно дори на хоризонта съвсем скоро да се появи не едно, а цели две пухкави бебчета.

Везни

Везните обикновено са орисани да преминават през не малко трудности и перипетии. При тях абсолютно всяко нещо се случва с много мъка и борба. Това обаче ги е направило силни хора.

Някои от представителите на зодия Везни се надяват да научат прекрасна новина, свързана с бебе и в последната седмица на април тяхното желание ще се сбъдне.

Много скоро им предстои да държат в ръцете си най-мечтания подарък и да го даряват с цялата любов, на която са способни.

Водолей

Водолеите са мили, състрадателни, топли и любвеобилни хора. Неслучайно се славят като родители за пример. Месец април е решил да ги изненада с новина за бебе. Макар в дома им да се чува непрекъснато детски смях, те ще са щастливи от това, което им предстои да разберат. Сърцата им са толкова големи, че дори къщата да е пълна с деца, те никога няма да се чувстват изморени и лишени от свободно време за себе си.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?