49

Най-после припари до бебето: Свекървата на Лена грее от щастие СНИМКА

След като повече от месец Лена Бориславова не бе срещала новородената си дъщеричка Деа със свекърва си, тя най-после приела майката на мъжа си Миро на гости в София. Поводът е бил празненството по случай 40-ия ден на момиченцето, известен сред народните традиции като ритуал погача, пише retro.bg.

Припомняме, че само преди десетина дни Лена отказала да отиде заедно с мъжа си и невръстната им дъщеричка на гости при неговите родители в родния му Ямбол.

Сега обаче свекървата Димка най-после била поканена, за да присъства на тържеството, което се провело в скъпарски столичен ресторант. Там Бориславова събрала само най-близките до себе си жени – майка си, сестра си и неколцина приятелки. Юристката публикува снимка от празника, на която позира с щерка си в ръце, заобиколена от майка си и свекърва си. „Деа с двете си щастливи баби“, пише бившата говорителка на Кирил Петков към кадъра.

Таткото е отсъствал от събитието, тъй като традицията повелява на него да се събират единствено и само жени, които да станат орисници на бебето. Те носят специални армагани за майката и детето ѝ и задължително трябва да хапват изобилие от сладкиши, за да бъде сладък и животът на новороденото.

Лена и Мирослав Иванов станаха родители на първото си дете на 19 септември тази година. 34-годишната Бориславова, изглежда, се е възстановила от раждането и вече е стопила килограмите от бременността. Въпреки че не е официално на работа, тя продължава да дърпа конците в ПП и не е спирала нито за миг с партийната работа. Сега Лена усилено търсела детегледачка, която да наеме да ѝ помага у дома. За момента на помощ тя разчита от страна на майка си, сестра си и баба си.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
И аз да кажа

И аз да кажа

24.11.2023 | 11:52

Бориславова изглежда интелигентно и хубаво момиче, от успешно семейство. Да й се чудиш на избора на мъже! Кой от кой по-гламави и въртоглави! Изглежда предлагането е отчайващо

Отговори
2 0
Тронка

Тронка

23.11.2023 | 19:53

Кво щастие бе, кея радост, мъка,мъка е ако си достоен човек да гледаш как глупавият ти син се хили до к,,,,,,,,,то като ненормален. Кой нормален човек би приел за снаха Лйонито дето пред цяла България Кире тъпото и бръкна във ауспуха. Кво мажете и маете евро атлантически. Истината е че Мирко е мюре. Света познава много такива случаи но поне там истинският баща е бил достоен владетел или пълководец а тук да станеш мюре на Киро тъпанара. Жал ми е за тези ямболски тринки, станаха за шилник на цялата страна

Отговори
2 3
Ахил

Ахил

22.11.2023 | 22:26

Кой е бащата???

Отговори
3 4
Ленче

Ленче

22.11.2023 | 10:10

Де го намери ,тоз зъблю ,че и от Ямбол ,че и майка му по убава от него,ма поне не са от село,ама важното,че го намери,да та убича,защо съм против селяните,не всички разбира се,защото са много прости,Лена с право е дръпната ,все пак е учена !

Отговори
3 12
Дреме ми

Дреме ми

21.11.2023 | 15:27

На шмайзера за тая . Не я знам каква е и не ме интересува.

Отговори
7 12
Като не ти дреме,

Като не ти дреме,

22.11.2023 | 00:44

що четеш за нея, че се хабиш и коментар да пишеш???

Отговори
6 2
Брех тоз шмайзер

Брех тоз шмайзер

22.11.2023 | 10:13

Откога го споминуваш,то вече не е модерен, дрон,питай госпоза круска пък и други такива като тях!

Отговори
2 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?