Следвайте ни

Най-оригиналните коледни подаръци, с които ще смаете всички

viber icon

Коледа е любимо време от годината, но напрежението свързано с избирането на уникален коледен подарък за любимите ни хора, обикалянето по молове в последния момент и блъскането с тълпите по магазините си казват думата и развалят празничното ни настроение. Предлагаме ви няколко по-нестандартни идеи, които ще очароват получателите си и ще ви спестят лутането.

1. Абонамент за платформа с музика, книги или филми

Разбира се, говорим за Нетфликс, Спотифай и т.н. Има много и все прекрасни платформи, които са платени, но неслучайно. Тяхното съдържание си струва да платите за него, защото в повечето случаи никъде другаде не може да получите такава услуга. Така че ако някой от вашето семейство е запален киноман, един платен за година напред канал е страхотен подарък. А и ще се ползва от цялото семейство!

2. Скреч карта на света или на България

Тези карти носят страхотно послание и създават мечти. Всъщност вие не подарявате карта, вие подарявате мечта. Така човекът, който ще я получи, ще има на стената си план за пътувания и ще свързва вас с това особено красиво чувство - очакването някой ден да мине през цялата карта...

3. Фотосесия

Има толкова талантливи фотографи, които ще запечатат вашите дни по най-красивия начин. Подарете такава емоция и дори я споделете.

4. Персонален хороскоп

Астрологията от древни времена е помагала на хората да търсят отговори и пътища за себе си. Персоналният хороскоп няма нищо общо с тези шаблонни предсказания, които четем под формата на ежедневни хороскопи за всички зодии. Персоналният хороскоп дава на човек една по-пълно представа за неговите възможности, както и кои са периодите да ги осъществи. Може да потърсите нашата астроложка Венета Матева и да запишете час (пишете й на нейната страница във Facebook). Тя е професионалист, който ще отдели време за работа с вас или вашия близък и ще отговори на всичките ви въпроси с помощта на изучаваните от нея дълги години звезди.

5. Запишете видео

Много е просто - може да го направите с телефона си. Да е персонално, забавно, смешно или романтично. А ако решите да си поиграете, поискайте видеопослание до този човек, на когото подарявате, от няколко негови близки и го монтирайте с музика и ефекти. Повярвайте, емоцията е незабравима!

6. Пчелен кошер

Не се стряскайте! Няма да сложите кошера в хола на човека, на когото го подарявате. Просто може да го изненадате с кошер с "осиновени пчели". Има платформи, които срещу определена месечна такса ти дават възможност да финансираш някой пчелар. Можеш да следиш какво се случва с твоите пчели по всяко време, дори да ги посещаваш и да кръстиш пчелата майка, както и, разбира се, да се наслаждаваш на домашен мед. Най-добрият начин да си сигурен откъде произхожда медът, който консумира твоето семейство, пише Мила бг. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?