2374

Най-оборотната балканска порнозвезда учи за медсестра

Shutterstock

Известна е като Чери Кис (Cherry Kiss), но истинското ѝ име е Ивана Славкович. Блондинката е родена в сръбския град Ниш, на 29 години, а в последното десетилетие се превърна в най-оборотната балканска порно звезда.

Влиза в 18+ индустрията малко преди абитуриентския си бал, отивайки на пробни снимки в Будапеща, Унгария. Продуцентите я харесват, а кариерата ѝ стартира моментално.

Участвала е в стотици филми за възрастни, най-често приема роли в групови и садо-мазо сцени. Ивана споделя, че обожава работата пред камера, а естеството на професията ѝ не я притеснява изобщо. "Обичам да правя секс пред камера, имам богат личен архив с видеа преди славата ми", споделя Ивана.

Интересен факт е, че Славкович е записала да следва за медицинска сестра, но не се вижда да практикува тази професия наистина, защото не обича да гледа кръв.

Родителите на Ивана обаче са доста консервативни. Не контактува с баща си, който я изхвърлил от семейната къща, когато научил за мечтите на дъщеря си.

Чери Кис загубила девствеността си на 16 години, когато била много влюбена в гаджето си. Преди порното имала още няколко връзки, но тя твърди, че не е имала много опит с мъжете. "В секса са важни не толкова физическите и природни качества, а уменията на един мъж. Това съм установила в годините", споделя още Ивана в свое интервю.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?