1939

Най-накрая: Преслава сензационно изстреля истината за отношенията си с Галена и я нарече...

Едно от най-големите приятелства в попфолка приключи преди години, но така и не се разбра какво раздели две от най-големите звезди в жанра

За попфолк феновете е известно, че настоящите диви Преслава и Галена някога бяха неразделни приятелки в годините, в които тепърва прохождаха на сцената. Те дори деляха една квартира и неведнъж са казвали, че са си помагали взаимно в трудните времена, в които са били млади момичета, дошли в големия град. 

Общото между двете е, че и до ден днешен са едни от най-успешните фолкдиви и всяка една от тях направи шеметна кариера в жанра. С времето обаче отношенията им сякаш изстинаха и дори се говореше, че помежду им е назрял скандал, заради който са прекратили комуникацията си. Истината обаче е доста по-различна. 

 
Самата Преслава коментира слуховете, като заяви категорично, че с Галена никога не са се карали, а че просто са се отдалечили една от друга с годините. В заключение Преси добави: "Галена винаги ще е моето слабо място".

В разговора с фенове под формата на стори в Инстаграм продължи с това как Преслава се е запознала със Софи Маринова и колко щастлива е била от високата оценка на Ивана за нея още в началото на кариерата ѝ, пише woman.bg. Със Софи Преси се запознала през 2005 г., когато ромската перла дошла на нейно участие и я похвалила. Тогава Преслава била толкова радостна, че не можела да повярва какво се случва и дори предположила, че ѝ правят скрита камера. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Никой

Никой

24.11.2022 | 07:50

Не се интересува от тези смотли.

Отговори
6 0
Анти чалгар

Анти чалгар

24.11.2022 | 07:49

Поредна шитня в най тъпия стил музика за животни и иди...........оти

Отговори
6 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?