2374

Най-надеждните мъже са от тези зодии

Има мъже, на които можете да разчитате за всичко и те никога няма да ви предадат. Те са лоялни, грижовни и щедри. Астролозите смятат, че ако знаете датата на раждане на човека, най-вероятно можете да познаете как той ще се държи в дадена ситуация. 

 Ето от кои зодии са мъжете, които винаги ще ви утешат и ще намерят думи за подкрепа:


Везни

Представителите на този знак са много спокойни и мечтателни, както мъжете, така и жените. Мъжът Везни умее да слуша своята жена. Той моментално ще намери начин да утеши приятелката си, тъй като е внимателен към нея и нейните желания -  знае точно какво ще помогне за подобряване на настроението на любимата му. В същото време понякога на Везните им липсва самочувствие, което им пречи да вземат важни решения в живота на една двойка.

Козирог

Един от най-надеждните мъже е Козирогът. Той е по-твърд от Везните, но в същото време нежен и учтив. Това е партньорът, който ще ви приготви закуска и ще ви донесе в леглото, дори и да нямате рожден ден. Козирогът усеща настроението на своята жена, което помага да се предотврати кавгата навреме. В началото на една връзка може да изглежда, че Козирогът е студен и не знае как да показва емоции, но това изобщо не е така - той просто претегля всички плюсове и минуси твърде дълго. Ако той е убеден, че вие ​​сте жената на мечтите му, той ще направи всичко, за да ви направи щастлива.

 

Дева


Мъжете Дева са известни със своя прагматизъм. На тях им е трудно да изразяват емоции, но ако сте успели да пробиете "бронята" на този мъж, под нея ще намерите надежден партньор, който ще ви подкрепи в труден момент и няма да ви оказва натиск. Самоконтролът е силната им страна, което означава, че ще направят всичко, за да предпазят партньора си от негативни събития. Ако често изпитвате безпокойство и несигурност, Девата ще намери начин да реши проблемите ви, пише dariknews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.09.2022 | 00:23

ДЕВА ДА

Отговори
2 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?