3906

Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

Визуалните и сценични решения, създадени за грандиозния му концерт на НС „Васил Левски“, се пренасят в Пловдив, Стара Загора, Русе, Варна и Бургас

 

Това лято Влади Ампов – Графа ще подари музикални преживявания на феновете си в пет български град

Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на Национален стадион „Васил Левски“ миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август.

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на най-голямото българско поп събитие в историята ни – концерта на Графа на националния ни стадион през септември 2023. Публиката на първият природосъобразен концерт остави Националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто.

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Билетите са турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Уж “подарява” шоуто

Уж “подарява” шоуто

27.02.2024 | 04:36

пък билетите разпродадени. Още един “подарък” от некадърниците в Марица. Българският език е труден и не е за всеки редактор. ПУ не е достатъчен за да се научи.

Отговори
1 1
До Уж подарява шоуто

До Уж подарява шоуто

27.02.2024 | 08:48

Не четеш внимателно подарява наслада за зрителите . Без пари кой щети пее някоя квартална певачка на чалга в кръчмата .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?