46

Най-красивите жени са от тези пет зодии

Те се открояват със своята зашеметяваща физическа красота, въпреки че представителите на останалите също са красиви.

Водолей

Водолеите са привлекателни не само външно, но и вътрешно - те са чаровни и винаги са себе си, без да се съобразяват с това кой стои срещу тях.

А всички тези качества карат дамите от тази зодия да греят и да излъчват много светла енергия. Те са съблазнителни и нежни, но понякога много придирчиви и дори арогантни и затова не всеки може да стигне до тях. Но това също играе положителна роля, защото все пак, колкото е по-забранен и труден е един плод, толкова е по-желан.

Везни

Везните са другите очарователни знаци в зодиака, които също са и доста умели манипулатори. Техният характер е с много недостатъци, но в същото време са и много възхитителни, както на вид, така и на думи. 

Те са като древни богини, грациозни и изразителни, като също още са и много артистични и с вроден деликатен вкус.

Най-важното при девите е доказателството, че невинността е красива както отвън така и отвътре, но в същото време е и една от най-силните и ярки зодии.

Те така могат да се представят, че никой около тях няма да има съмнение, че има най-големия късмет на света да се намира до такава жена, пише actualno.com.

Девите умеят да се грижат за себе си, следят здравето и външния си вид и отделят сериозно време за козметични процедури и грижи.

Близнаци

Също като везните, близнаците също имат за цел да постигат съвършен външен вид, но не по начин, който да ги слива с другите, а точно обратното. Те са винаги уникални и единствени по рода си.

Макар и да са доста повърхностни, те никога не забравят и за вътрешния си свят и неговата хигиена и ниво. 

Също така, макар и не изненадващо за никого, това са двете лица - в един момент имате сладко светло момиче с цветя, а на следващия ден има сериозна жена с тъмно червени устни, тясна черна рокля и опасен хищнически поглед. 

Когато говорят, можете да ги оставите да говорят сами - в нея има цял спектакъл. И то различен, всеки ден.

Телец

 

Романтични и замислени, телците също са едни от най-привлекателни зодии сред дамите. Те са нежни и чаровни и мъжът около тях осъзнава изненадващо в един миг, че вече е влюбен в тях и няма какво да направи. Винаги в техните очи, неговата тама телец ще е чиста като сълза, уязвима и беззащитна, чакаща неговата защита. 

И в това ще се окажат прави, защото тя никога няма първа да започне скандала. Те следят себе си внимателно и умело, но нежно, поддържа външния си вид.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?