Следвайте ни

Най-коварните жени за връзка според зодията

viber icon

Всеки мъж си мечтае за добра жена, с която животът му да е лек. Според астролозите обаче жените от определени зодии могат да бъдат коварни изкусителки и в крайна сметка едни фатални любовници.

Всеки един знак притежава базови черти на характера, но кои са най-опасните и непредвидими жени според зодията. Вижте топ 5:

5 място: жена Близнаци
Ако един мъж иска да получи вечната борба на противоположностите, знамето „Близнаци“ е в неговите ръце. Тази жена може да ви скъса нервите, според астролозите живее на принципа „от любовта до омразата ни дели само крачка“. Двойствеността на душата на жената Близнаци по никакъв начин не се комбинира с понятия като преданост и постоянство. Подобно заключение на астролозите обаче не бива да обърква един истински мъж и съветът е по-добре да повярвате на сърцето си.

4 място: жена Телец
Тя е напълно непредсказуема в действията си и обича да обърква мъжа. Жената Телец знае как с един поглед да заблуди всеки мъж, докато той се чуди как да ѝ угоди и да отговори на нейното настроение. Но всичко е напразно. Независимо дали става въпрос за еуфория или меланхоличния вид на страдаща дама, жената Телец мислено изчислява на какви материални разходи е способен нейният господин, пише  struma.bg. Уви, кесията в този случай регулира сърдечните чувства на тази привлекателна жена. Когато в нейното гнездо не остане перо, тя ще остави мъжа безмилостно, отлетявайки към друг, по-богат обект на любовта.

3 място: жена Рак
Тя е истински капан за мъж, който си представя, че е вечен ерген. Прехвалената свобода ще остане зад вратата и до нея ще се събуди като опитомен орел. И след известно време, вече като законен неин съпруг, ще си задавате десетки пъти въпроса: „Защо не се ожених за сираче?“. Защото да живееш в роден дом сред постоянно пребъдващите роднини на любимата жена е чисто мъчение. Все пак можете да се примирите с това нещастие. Най-лошото е, че жената Рак е непосилно амбициозна и кариерата ѝ е преди всичко. А съпругът ѝ, ами той е обект за управление, безобидно домакинско същество, кротко изпълняващо нейните указания.

2 място: жена Лъв
Връзката с Лъвица е много интересна. Тя с лекота ще отхвърли короната на един мъж, но ще заеме импровизирания му трон, на който той е седял дълго време, считайки се за изключителен човек. Странно, но мъжът дори няма да усети тези промени в началото. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му. Мъжът със сигурност ще иска да бъде управляван от очарователна и волева жена за известно време. И когато се осъзнае, ще бъде твърде късно. Жената Лъв вече ще е завзела напълно жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще си признае, че дните на матриархата са се върнали.

1 място: жена Скорпион
Дяволски добра, съблазнителна, гукаща като гълъб. Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красавица някой ден може да го нарани болезнено. Той като невинно агне, мигайки с очи, ще позволи, образно казано, любимата да пие кръвта му. Идилията обаче изведнъж ще приключи, щом жената Скорпион усети тихо недоволство и мърморене. Нейното ужилване веднага ще влезе в игра и светът може да ви се стори тесен. Отмъщението на жената Скорпион понякога е много изискано и ужасно.

Ако искате да видите една жена Скорпион като враг, спокойно може да я оставите без подарък за важен за нея празник. Или пък на рождения ѝ ден да дойдете дори без букет. Ще съжалявате горко! Но имайте предвид, че един скъп подарък като форма на извинение е още по-голям гаф и тя ще го приеме като най-лошото ви дело.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Валентина Петрова

Валентина Петрова

13.09.2021 | 16:23

По- гОляма простотия за коварните жени според зодията- не съм чела....

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?