3906

Най-известният „вампир“ в киното продаде култов имот

Той е най-известен с ролята си на искрящия вампир Едуард Кълън във филмовата сага "Twilight", но се оказва, че Робърт Патинсън има усет и към имотите. През октомври актьорът тихомълком продаде дома си в Холивуд Хилс за 3 млн. долара в сделка извън пазара, около девет години след като придоби едноетажния имот за 2,17 млн. долара, показват данните на „PropertyShark“.

По време на почти десетгодишния си период на собственост, 37-годишният Патинсън е направил основен ремонт на помещението от 50-те години на миналия век, като същевременно е запазил историческия му чар и характеристики като подове с испански глинени плочки, покривни керемиди, арки, веранда и тавани от дървени греди. Имотът с две спални се намира в края на дълга затворена алея, далеч от улицата, а задният му двор, подобен на оазис, е пълен с растения и зеленина, които допълнително допринасят за уединението, с много място за хранене на открито или за излежаване край басейна.

Снимки от преди и сега показват, че Патинсън има усет към блясъка в интериора. Той е добавил много естествена светлина в интериора с площ от почти 2000 кв.м: например, в дневната зона има покривен прозорец и нови стъклени врати. Освен това, той е създал интимни кътчета за релаксация, монтирани са осветителни тела и е обновена кухнята. Патинсън няма да се отдалечи много от досегашния си дом. Миналата година той и приятелката му, актрисата Суки Уотърхаус, се сдобиха с къща в испански стил с три спални, също в Холивуд Хилс, за 5,3 милиона долара. Затвореният имот преди това е принадлежал на музиканта Бек, носител на "Грами", пише „Mansion Global“.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Най известния

Най известния

27.12.2023 | 09:09

Вампирбси оставаьДРАКУЛА . Тоя е пародия като филма .

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?