49
Следвайте ни

Най-хубавото я споходи! Ева Веселинова тръпне от вълнение заради... СНИМКА

viber icon

Експанелистката в "На кафе" Ева Веселинов се похвали, че бебетата й близнаци Борис и Стефания вече са на 8 месеца.

„Боби вече сяда, изправя се и прави крачки. Има невероятна сила! Непримирим е и нищо не може да го спре. Голям красавец и може да разтопи сърцето на всеки.

Стефания пръска чара си и ни манипулира всички, навсякъде и по всяко време. Голямо слънчице е! Само като се усмихне - и цялата стая грейва. Невероятно умна е! Помни и забелязва всичко. Толкова е нежна и грациозна", вълнува с еск водещата, цитирана от „България днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Кирил

Кирил

11.12.2021 | 14:20

Чакам снимките за 10 месеца ,годинка,първи зъбки,първи учебен ден,абитуриентски бал. Запрете се бе.реклама с децата.Грозно е.

Отговори
1 0
Малко скромност

Малко скромност

11.12.2021 | 09:33

Не е излишна. За всяка майка нейното гардже е най-сладко. Но не всяка занимава останалите с този факт. Какво ни интересуват преживяванията на тази дама, бебета като бебета, развиват се нормално за възрастта си. Да си пръскат чара и красотата у дома, госпожата да не търси минутка внимание с безсмислени неща.

Отговори
4 2
Биби

Биби

11.12.2021 | 06:13

Ева демонстрира не здраво самочувствие, което никога не прави добро впечатление. Ако са повече събеседниците от нея не може да се вземе думата, прекъсва и говори през другите.

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?