49

Най-голямата дъщеря на йорданския крал Абдула II се омъжи СНИМКИ

Най-голямата дъщеря на йорданския крал Абдула II и съпругата му кралица Рания - принцеса Иман, се омъжи за живеещ в Ню Йорк финансист от известна гръцка фамилия. На частната церемония присъстваха някои кралски особи от Персийския залив и приятели на семейството, съобщи Би Би Си.
Getty Images
 
26-годишната принцеса и 28-годишният младоженец Джамил Александър Термиотис прочетоха стих от Корана, след като подписаха документа за брак пред монарха в част от церемонията, показана на живо по държавната телевизия. 
сватба
Getty Images

 

По-рано принцеса Иман, облечена в бяла рокля с дълъг шлейф и дантелени ръкави с диамантена диадема, беше съпроводена през градините на двореца от престолонаследника принц Хюсеин бин Абдула, нейният най-голям брат.

"Поздравявам те, най-скъпата ми Иман, твоята усмивка винаги е била дар от любов, който ценя от деня на раждането ти. Пожелавам на теб и Джамил живот, изпълнен с любов и смях!" - написа майка ѝ кралица Рания в социалните мрежи.

Годежът на Иман с Термиотис, който е роден в Каракас, Венецуела в гръцко семейство, беше обявен миналото лято, но датата на сватбата беше определена едва миналата седмица.
Getty Images
 

Най-големият син на крал Абдула - престолонаследникът принц Хюсеин - ще се ожени за Раджва ал Саиф, най-малката дъщеря на саудитския бизнесмен Халед ал Саиф, на 1 юни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?