1939

Най-големите романтици: Тези 4 зодии се отнасят с жените като кралици

Някой мъже се държат със своята дама като кралица, изпълняват нейните желания и винаги я потавят на първо място. Вижте от кои зодии са, според "Times of India".

Телец

Те са големи романтици. Познати са като страстни личности, които ще направят всичко за любовта на дамата. Веднага забелязват дали тя е щастлива, обичана, дали получава достатъчно внимание или не. И знаят как да се погрижат за своята половинка, за да се почувства тя специална. Залагат на много романтични жестове. Освен това, Телците са доста лоялни и дават сърцето си на дамата.


Рак

Те пък са много чувствителни, емоционални и разбират колко е важна привързаността за връзката. Знаят, че само с много внимание, грижи, любов и милувки, дамата ще се почувства обичана и ценена. За тях любовта и стабилната връзка са приоритет. Партньорът винаги е на първо място. Те мислят за чувствата на жената до себе си и внимават как постъпват с нея. Искат да я накарат да се почувства уникална и много специална.

Козирог

Много им харесва да се хвалят със своята приятелка и да я показват навсякъде и пред всички. Ще накарат любимата да се почувства като кралица, тъй като я засипват с любов, привързаност, грижи, подаръци. И винаги се съобразяват с нея, мислят за нейното удобство и желанията ѝ. Козирозите са много лоялни хора, сериозни и напълно отдадени на половинката. Остават до нея, каквото и да се случва. Ценят човека, когото обичат.

Риби

Други романтици сред зодиите. Те са емоционални, страстни и обичат много силно. Никога не се провалят в отношенията с жената, винаги я третират като кралица. Стремят се към любов, която е красива, вълшебна и вечна - като в приказка. Това им е мечта от детството. Когато се отдадат на една дама, остават верни и са сигурни в избора си. Уверяват се, че се грижат добре за жената и се отнасят отлично с нея. Затрупват я с внимание, подаръци, цветя, шоколад, правят мили жестове.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?