1939

Най-големите преследвачи в любовта са от тези зодии

Що се касае до срещи и любов, зодията може да окаже голямо влияние върху това дали ще обичате да преследвате обекта на любовта си или ще предпочетете нещата да се случат от само себе си, да се развият естествено без натиск, пише az-jenata.bg.

Слънчевият знак на човек, който се определя от рождената му дата, също играе голяма и важна роля в това дали ще бъде склонен да преследва в любовта и в отношенията въобще. Зодията ви заедно със слънчевия знак влияят върху това колко романтични ще сте, дали ще сте склонни да изневерявате и да го криете, дали ще сте преследвачи в любовта.

Най-общо огнените и водните знаци са с най-голяма склонност да преследват.
Водните зодиакални знациса много силно емоционални. Това ги кара да се затрудняват да оставят нещата просто да се случват. Те се чувстват длъжни да направят всичко, което зависи от тях, за да постигнат целите си в любовта.

Огнените знациса известни с напористата си и непримирима природа. Те могат да са дори малко по-агресивни в любовните си действия, да са настъпателни и дръзки. Трудно ще оставят нещата така, особено ако много ви желаят. Огнените зодии обичат предизвикателствата и ако са ви приели като такова в любовта, няма да се откажат да ви преследват докрай.

Кои са зодиите, които са най-склонни да преследват в любовта?


Овен

Без значение дали Овенът е мъж или жена, той преследва. Не се отказва, не се спира пред нищо, ако е решен да покори нечие сърце. Когато Овенът си навие нещо на пръста, няма пречка, която да е в състояние да го откаже. Ще направи всичко необходимо, дори отвъд него, за да успее. Дори да им откажете, за тях „не“ не означава нищо. Можете да им го повтаряте няколко пъти. Само ако се убедят, че усилията им няма да се увенчаят с успех ще се примирят.

Овните се влюбват бързо и страстно. Това често замъглява преценката им и ги кара да се впускат в стремително преследване, защото са твърдо убедени, че са открили любовта. След като Овен е решил, че ви обича или е влюбен във вас, той ще ви „нападне“ светкавично, ще ви обсипва с внимание, ще се постарае да ангажира всяка ваша свободна минута.

Близнаци

Близнаците са много любопитна зодия поначало. Запали ли се интересът им, те не се спират пред нищо, докато не получат онова, което искат. Действат така не само в любовта, а във всичко, което правят в живота си. Ще ви преследват, ще искат да знаят какво харесвате, какво обичате, как го обичате, какво предпочитате. Ще попиват всяка ваша дума, за да ви угодят. Ще предвиждат интересни срещи, разговори, само и само да успеят да спечелят сърцето ви.

Близнаците са романтична зодия. Те мечтаят, летят в облаците, представят си живота розов и прекрасен, когато си наумят, че са влюбени в някого и това ги кара да не спират да преследват щастието. Лесно обаче могат да изгубят вниманието си, ако преценят, че човекът, когото преследват не е достатъчно интересен, загадъчен и любопитен. Скучните любовни отношения ги отблъскват и отказват от това да полагат усилия.

Рак

Ракът е болезнено романтична и нежна душа. Той може да изглежда леко резервиран в началото, но науми ли си, че ви харесва, ще направи всичко възможно да ви спечели. Ракът е много всеотдаен. Той показва любовта си като прави жестове, обгрижва, превръща ви в централен обект в личния си свят.

Тази зодия е много интензивна в отношенията си към човека, когото обича. Ако преценят, че сте сродната им душа, от което реално имат дълбока нужда, Раците ще ви накарат да се чувствате като принцеса, дори кралица. Очарователни в нежността си, Раците са много грижовни, топли, чувствени и надеждни.

Склонността им да преследват обаче много често ги кара да изглеждат леко маниакални. Ако в любовта не им се получи, могат да изпаднат в депресия и тъга, която ги кара да се затворят, защото са дали всичко от себе си, а не са успели да покорят човека, към когото изпитват чувства. Дори след провал във връзката Раците са склонни да продължат да опитват да се борят за вас.

Скорпион

Скорпионът не само влага цялото си емоционално същество в преследването на обекта на любовта си, но дори се фиксира в това свое желание да покорява. Управляващата планета на тази зодия е мистериозният Плутон, който е известен с интензивността си.

Скорпионите искат да знаят всичко за половинката си. Няма да ви оставят на мира, докато не им разкажете всичко за миналото си, всичките си тайни, съкровени желания, мисли.

Скорпионите са много страстни, романтични и обгрижващи, дори задушаващи в някои случаи. Те имат склонност към притежателно поведение, което може да отблъсне някои хора, тъй като това ги кара да се чувстват притиснати. Скорпионите имат една негативна склонност да прекаляват с претенциите си към половинката, след като са успели да я покорят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?