46

Най-добрият съпруг ли имате? Ето как да разберете

Ако имате съпруг, който ви кара да се усмихвате всеки ден, може би имате щастието да се радвате на безусловната му любов. Но не само усмивката е показателна за това колко успешен е бракът ви. Има още признаци, които показват, че съпругът ви е най-добрият за вас и сте късметлийка да сте открили любовта именно в негово лице. Ако можете да отговорите с „да“ на тези въпроси, значи съпругът ви е страхотен.

Страхува ли се съпругът ви от вашите емоции?
Един от най-важните въпроси, на които е важно да отговорите с „да“. Много от конфликтите в брака и връзките възникват заради неразбирането на емоциите на другия. И тъй като мъжете и жените имат различна емоционалност, често мъжете се страхуват от резките промени в настроенията на жените, не ги разбират, смятат проявата на емоции и сълзи за слабост. Ако обаче вашият съпруг ви разбира напълно, не ви съди и приема емоционалността ви, значи той просто е страхотен.

Познава ли съпругът ви езикът ви на любовта?
Ако половинката ви много добре познава езика ви на любовта, това означава, че той ви разбира много добре. Всяка дума и жест от ваша страна са разчетени правилно. Освен това съпругът ви вероятно много добре знае как да ви зарадва, именно защото познава не само любовния ви език, а и онова, което може да ви зарадва.

Постоянен ли е в усилията си?
Ако съпругът ви е последователен и не се отказва лесно, а продължава да полага усилия в името на връзката ви всеки ден, той е страхотен съпруг и вие трябва да се радвате. Много често нежеланието за полагане на усилия и липсата на мотивация за ежедневно развитие на отношенията са причината за поява на разрив в много връзки. Желанието на съпруга ви да работи върху подобряването на отношенията ви всеки ден показва неговата безусловна любов и осъзнат избор да бъде с вас.

Дава ли ви той свободата да бъдете себе си?
Още една причина за разпад в отношенията в брака и връзките е стремежът на единия партньор да промени другия. Ако съпругът ви постоянно ви критикува, опитва се да ви коригира, да ви разколебае в мнението и действията ви и се старае да ви накара да действате и мислите по неговия начин, това постепенно ви отдалечава от вас самите. В случай, че вашият съпруг не прави това, а ви приема каквито сте, той е прекрасен и вие трябва да се радвате, че имате такава връзка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?