2374
Следвайте ни

Най-благата вест: Веселин Маринов призна кой и какво го разплака СНИМКА

viber icon

Веселин Маринов по традиция е по-емоционален на тези светли празници. А специално Бъдни вечер е незабравим за него, не само заради топлината на дома и семейния уют, а заради най-благата вест, която буквално го подкосява.

Преди две години на днешния ден той получава едно много специално писмо от дъщеря си, която тя лично му донася. На гърба му пише, че ще става дядо, а добавката е, че има бонус - още едно бебе.

"Голямо щастие и голям рев падна. Пожелавам на всички да изпитат тази емоция. Това писмо до ден-днешен стои на бюрото ми", признава в интервю за Trud.bg певецът.

За него коледните празници са свързани и с много семейни спомени. "Аз съм израснал в едно прекрасно семейство и имахме уникални отношения, но тогава нямаше Коледа, а Дядо Мраз и Нова година. Макар да живеехме по-скромно, както всички тогава и играчките на елхата ни да бяха шишарки, станьоли и пуканки, но пак беше незабравимо. Ако можеше да избирам, пак бих избрал всичко това да се върне, както и миризмите, които се носеха от кухнята ни. Много често се сещам за детските си години, защото имах едно прекрасно детство. Спомням си тази невинност, как децата се питахме: „Защо Дядо Мраз има същите обувки като на татко?"

Веселин Маринов вече има два коледни албума, а сега подготвя и трети, който се забавя единствено заради пандемията от коронавирус. "Болестта в момента си поотива малко, докато не дойде някой нов щам, така че съм щастлив, че имам възможността да пея навсякъде моите коледни песни и имам много участия, което не ми се беше случвало от година и половина", признава още той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Дядо

Дядо

26.12.2021 | 08:55

Този кой го слуша . Май никой са о любителите на заспала скучна музика .

Отговори
1 0
Вуна

Вуна

25.12.2021 | 12:13

От рок певец да станеш сладникав , певач на нещо средно между поп и аз незнам какъв му е стила на този . Бил е вокал на група Импулс .

Отговори
4 3
В тялото

В тялото

25.12.2021 | 07:39

му има повече женски хормони, отколкото мъжки. Гнусен е като вид и поведение.

Отговори
3 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?