1553

Наум Шопов се отказа от нещо скъпо

След като неведнъж твърдеше, че в даден момент ще се откаже от актьорското поприще, за да се развива в медицината, Наум Шопов закача бялата престилка на закачалката и не смята в скоро време да се посвети на хирургията, за която уж си мечтаеше. Признанието екранният доктор Тасев от "Откраднат живот“ направи във видео в YouTube, в което отговаря на въпроси от феновете заедно с половинката си Теа. "За момента нямам планове да се занимавам с медицина“, обясни дипломираният медик, който ще заснеме специално видео за решението си, пише ruse24.bg.

"Искам да ви разкажа какъв е пътят на моите мисли и как съм стигнал до мястото, на което съм в момента имайки предвид, че съм завършил медицина почти с отличие. Тъй че смятам, че би било полезно не само за хора, които следват медицина в момента, но и за хора, които следват нещо друго и не са сигурна в момента дали искат да се занимават точно с това“, разказва актьорът, когото предстои да видим и като водещ на риалити предаването "Ергенът“.

Синът на Христо Шопов обаче допълва, че е предприел всички необходими стъпки, за да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската професия, когато прецени, че е дошъл моментът за това. Наум Шопов младши е четвърто поколение актьор –прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова. 

Майка му Мариана Станишева също е актриса. Само че след като в детството и юношеството си Наум участва в редица постановки и филмови продукции, изведнъж си казва: "Аз не съм актьор“. Решава да кривне от семейната традиция и вместо в театралната академия кандидатства медицина. Когато Любо Нейков от продуцентската компания "Дрийм Тийм“ му се обажда да се яви на кастинг за сериала "Откраднат живот“, Наум решава да се пробва, най-вече защото сериалът е на лекарска тематика. След поканата и за риалити предаването "Ергенът“ Шопов слага лекарската кариера на трупчета въпреки острата нужда от медици в България и все още върлуващата коронокриза.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дедо

Дедо

19.01.2022 | 12:01

Щом си учил щом няма да се занимаваш с месеци а . Събира дипломи. А като актьор него знам дали става ,несъмго гледал никога .

Отговори
1 0
Досадник.

Досадник.

19.01.2022 | 11:16

Бледо копие на дядо си и баща си.

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?