Следвайте ни

Наталия Кобилкина пред "Марица": Не съм женският Слави Трифонов

viber icon

Не съм женският Слави Трифонов, но той е повлиял най-силно върху кариерата ми. Това разкрива сексологът Наталия Кобилкина в интервю за "Марица". Амбициозната рускиня е категорична, че не би се пробвала в политиката, но уважава платформата на телевизионния водещ и му желае успех.

Не знам защо хората ме сравняват с него и ме припознават като женския му еквивалент, но истината е, че сме много различни, казва Кобилкина и признава, че дължи част от успеха си и на водещата Гала.

"Нормално е една рускиня да е първият човек в България, който заговаря без задръжки за секса. Рускините сме много разкрепостени. Попаднах в правилното време на правилното място - нямаше конкуренция и се наложих бързо на пазара", спомня си сексоложката.

По думите й умната жена трябва да признава правотата на съпруга си, дори когато той греши. "Няма смисъл да бъдеш права, важното е да бъдеш щастлива. Ако той не е прав, ще го осъзнае във времето. Ако пък е прав, самата жена му го е доказала, което е добре за връзката. Трябва да пречупим егото и да действаме умно", убедена е специалистката по междуполови отношения.

Цялото интервю с Наталия Кобилкина четете във в. "Марица".

 

 

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?