Следвайте ни

Натали Трифонова направи скандално признание СНИМКА

viber icon

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова, която предизвиква повече вниманието не с работата, а с визията си, призна нещо много любопитно за любовния си свят.

"Давам се само на един", това показа и написа в социалните мрежи блондинката, и именува кадъра с любимия си Дуан Хасан "Твоя".

Натали и Дуан се познават от години, още от училище, но по всичко изглежда, че вече е назрял момента двамата да свият и семейно гнездо, поне ако четем между редовете на посланията на синоптичката.

И въпреки че тя все още не е получила нито пръстен, нито предложение за брак от своя възлюбен, смело го подканя по един или друг начин да се престраши да направи тази крачка.

Междувременно двойката редовно обикаля всевъзможни екзотични кътчета от света, където си подарява страстни и романтични моменти, независимо че Натали има зверски страх от самолети. До момента двамата са били в Куба, Френската ривиера, Санторини и на всякакви местенца със слънце, палми и коктейли.


"Вижте хората по света какви дворци правят за своите любими. Няма ли кой да построи за нас такива палати и така да засвидетелства любовта си", обърна се Натали към колежката си Диана Любенова, намеквайки дебело какво трябва да направи Дуан за нея, пише show.blitz.bg.

Коментари (4)

MOPU

MOPU

14.02.2020 | 06:59

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 1
polkmjn

polkmjn

14.02.2020 | 06:05

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected]) ,,,,

Отговори
0 1
polkmjn

polkmjn

14.02.2020 | 06:05

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 1
polkmjn

polkmjn

14.02.2020 | 06:03

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected])

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?