49

Натали се видя в чудо! Скандалната Габи от "Ергенът" вдигна на балон bTV

Влогърът Асен Кукушев и една от най-атрактивните участничката в "Ергенът" - Габи, гостуваха на Натали Трифонова и коментираха интригите в предаването. Кукушев подари своите гепардови боксерки на гостуващата в студиото Габи, която пак надълго и широко разказа, че й предстои сватба с погребален агент, пише HotNews.bg.

Кукушев разкритикува Виктор, че седял безучастен, докато Бонбонова си сваля гащите пред него,вместо да върне жеста и да й подари своите. Тъй като Бонбонова все още не може да дава интервюта, защото не е напуснала „Ергенът“, Кукушев подари гащите си на Габи, а водещата Трифонова се засегна, че е забравена и поиска и бельо за себе си. Щедрото размятане на долни гащи в обедните часове буди най-малкото недоумение, но формално не е нарушение на закона и СЕМ няма как да накаже Би Ти Ви.

Габи предизвика и друг скандал, като се обясни в любов на Владимир Путин, който е всекидневно критикуван заради войната в Украйна. Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избере между известни мъже. Победител се оказа не някой друг, а самият руски президент, въпреки че в играта бяха още Меси, Роналдо, Клуни, Пит. “Аз съм влюбена от малка в него”, добави Габриела 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?