3906

Насметоха го в ефир: Златимир Йочев си го получи от мацките в сутрешния блок на bTV СНИМКА

Насметоха го в ефир: Златимир Йочев си го получи от мацките в сутрешния блок на bTV

 

Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. И опитите му да се пошегува с тях удариха на камък, а жените го смъмриха и накараха да замълчи. 

 

 

Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за негова сметка и се опита да се държи любезно. Но има ли толкова жени наоколо, никой мъж не е в безопасност. 

„Женско царство, женско парти! Аз на този красив фон мога да си почивам, вие си говорете“, това обяви доволен от себе си Златимир Йочев.

„Благодаря, че ни нарече фон“, засече го на мига Мария Цънцарова. Злати тръгна да се оправдава, че е направил комплимент, че „фонът“ е красив, като само се закопа допълнително. „Знаех си, че трябва да си меря приказките“, въздъхна водещият, осъзнавайки, че каквото и да каже в тази ситуация, ще бъде използвано срещу него.

 

Спортната журналистка Станимира Атанасова пък заяви, че ситуацията на канапето напомня за „Ергенът“.

„Къде са ти розичките?“, подскочи Натали Трифонова, усетила, че заяждането със Злати ще е гвоздеят на предаването. Той пък заби поглед в коледната декорация като за спасение. „Добре, след ефир – цветя“, промърмори вече засрамен водещият.

„Втора грешка за 30 секунди!“, довърши го Цънцарова.

Само съпругата на Маестрото се смили над водещия Новинарката Виктория Готева-Димитрова реши да се притече на помощ на колегата си и каза в ефир, че Златимир е подарявал цветя на колежите си, дори и без повод, само за да им подобри настроението. Йочев само уточни, че не подарява никога рози, защото не ги харесва.

 

След това Йочев трябваше мирно да изчака обсъждането класация на най-готиния плешив мъж в света и планетарния успех на Тейлър Суифт. „Хороскопа ѝ за тази година явно е много добър“, опита се да включи в разговора Злати.

„Ти сега си търсиш женски теми, така ли? Хороскопи?“, захапа го отново Цънцарова, а колегата ѝ отговори, че просто се стреми да оцелее в обстановката в студиото. „Има напредък, от фон – обстановка“, закачи го Виктория.

Злати Йочев беше докаран да положение да моли колегата Митко Тасев да го спаси от жените. Той обаче се включи с доволна усмивка от чак Лас Вегас, колкото да покаже зала „Сферата“, която е новата световна сензация там, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Отвратен

Отвратен

08.12.2023 | 19:54

Тая Натали е страшна селянка със самочувствие до небесата и с тоя голям нос и напомпани джуки…

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?