46
Следвайте ни

Нащрек! Три зодии да се пазят от излишна драма тази седмица

viber icon

Меркурий се сблъсква с Нептун на 7 декември и това ще повлияе на трезвата ви мисъл, а взаимоотношенията ви може да станат още по-сложни за навигиране в периода до 11 декември. Това е моментът, когато романтичната Венера ще се обедини с доминиращия Плутон и да доведе до по-очевиден дисбаланс на силите във вашата връзка.

Ако ви се струва, че с вашия партньор се състезавате един срещу друг, вместо да се хармонизирате, може да е време да се съсредоточите върху повторно сближаване. Докато слънцето се обединява с чувствителния Нептун на 12 декември, може да почувствате нарастваща несигурност. Оставете го да ви насочи къде се коренят вашите емоции, за да имате възможност да ги излекувате, пише edna.bg.

Телец

Тази седмица може да се почувствате претоварени от интензивни социални ситуации - особено ако сте заобиколени от хора, на които не вярвате особено. Важно е обаче да запомните, че преценката ви за околните може и да не e напълно вярна. В цялостната картина има още парчета и няма как да разберете какво наистина мислят другите. Дайте си цялото време, от което се нуждаете, преди да си позволите да се доверите. Запазете категорични граници и пазете енергията си.

Козирог

Тази седмица вероятно ще почувствате тежестта на доста негативни емоции. Конфликтите от миналото може да се завърнат, за да ви преследват. Несигурността, която сте работили усилено, за да преодолеете, e възможно да се завърне, за да си отмъсти. Всичко това е способно да предизвиква у вас избухване. Ако ви се струва, че отбелязвате крачка назад, не се съдете твърде строго. Растежът е на периоди и никога не се движи в права линия. И не забравяйте, че въпросът не е да контролирате чувствата си, а да се научите как да контролирате реакциите си.

Риби

Ако се чувствате сякаш тази седмица главата ви се рее в облаците, не се учудвайте. С толкова много нови отговорности и кариерни възможности, които ви предстоят, искате да сте в най-добрата си форма, но въпреки това сте разсеяни. Не очаквайте от себе си да функционирате като машина – дори компютърът се срива от време на време. Може да има основателна причина да се чувствате разконцентрирани, така че вижте къде ви отвежда въображението – така може да стигнете до голямо откритие.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?