Следвайте ни

Наш астролог със стресиращо предупреждение!

Чакат ни трудни, но славни времена, за които е нужна всеобща мобилизация

viber icon

Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон (проникваща сила). Това твърди известният астролог Николай Радев - Алдебаран, пише blitz.bg. „Мутациите също имат отношение към Плутон. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс“, написа Радев в сайта си tayni.net. Чакат ни трудни, но славни времена, за които е нужна всеобща мобилизация - външна и вътрешна.

Трябва да сме най-внимателни за времето до 7 април, предупреждава известният астролог, езотерик, кабалист и писател. Според него няма да ни е лесно и през първите 20 дни на юни. Все пак може да въздъхнем с облекчение, защото отминава периодът, който Алдебаран свързва с преминаването на Марс през Козирог. През него хората в България бяха най-податливи към вируси от всякакъв вид, обясни наскоро той.

Астрологът прогнозира, че времето у нас и в по-голямата част от Източна Европа през идните два месеца ще е преобладаващо влажно и дъждовно, с резки температурни аномалии периодично. Ще има и хубави слънчеви дни, но ще има и градушки (през юни), срещу които отрано е нужна подготовка за разпръскване на градоносните облаци.

Според него през тези трудни дни ще възникне една нова вълна на вяра, взаимопомощ и мисъл за общото и тя ще завладее много хора. „Предстои и нов подем на духовни и езотерични практики, като ходенето и танците в огън, в състояние на транс например. 

Според него през следващите две години предстои и вълна от големи и нечувани политически промени по целия свят. А дотогава и някои най-популярни и влиятелни личности по света, сред тях и политици, ще бъдат пряко засегнати от поне едно от предстоящите изпитания и от големите размествания на вековни пластове.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Patka

07.04.2020 | 09:04

Чикиджия

Отговори
0 0

До норвежец

07.04.2020 | 06:42

Ти си ckaпaняk .Един многознaйko и дървeн философ.Никак не си интересен умньо!Надъхано комунистче.

Отговори
0 0

Румяна

06.04.2020 | 20:55

Тази статия е в стил " Ала- бала".

Отговори
1 0

Норвежец

06.04.2020 | 16:51

В тези смутни времена гледам хората споделят по фейса как ги пръскали от въздуха,как нямало корона вирус,как има вселенска конспирация..наизлезнаха вегани,дъновисти и всякакви разбирачи които с клипове по фейса ни откриха топлата вода. Тиквата или Радев? Никой не става! И Чалгаря Слави също!

Отговори
11 3

Норвежец

06.04.2020 | 16:48

Всеки що- годе умен 4 6класник може да напише същата статия. У лево!

Отговори
6 1

Костадинка монова

06.04.2020 | 15:20

Господин астролог слез на земята и виж голата истина и не пиши врели некипели за пари

Отговори
12 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?