Следвайте ни

NASA сензационно: Извънземните предупредили за COVID-19

viber icon

Подробният анализ на електромагнитните излъчвания с извънземен произход е показал, че в началото на есента на миналата година извънземни са предупреждавали човечеството за скоро настъпващата пандемия от COVID-19, съобщават световните издания.

Професор Нанси Макмюри е разказала, че тя и екипът са успели да идентифицират серия от сигнали, които са се повтаряли. Те много приличат на извънземен предупредителен сигнал. Тези сигнали са се повтаряли от 4 септември до края на есента. През цялото това време са записани 17 абсолютно еднакви сигнала.

По правило електромагнитните вълни се повтарят изключително рядко, и то случайно. Ако сигналите са с продължителност повече от 4 секунди и се повтарят повече от 10 пъти, това вече не е природно явление, добавила е специалистката от NASA. След подробен анализ на сигналите експертите са достигнали до извода, че най-вероятно това наистина е предупредително съобщение. То се основава на някакъв математически език на извънземни, който прилича на морзовата азбука. Експертите казват също, че не могат да разберат за какво точно се говори в това съобщение. Но по своите характеристики то прилича или на сигнал за бедствие, или на предупреждение.

Ако се вземе предвид времето, в което тези сигнали са били записани, тогава можем да предположим, че това е било предупреждение за голямата криза, пред която е изправено човечеството днес - пандемията от COVID-19. Изследователите добавят, че всеки от записаните сигнали е прихващан от няколко радиотелескопа наведнъж. Това напълно елиминира възможността сигналите да са просто смущения.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?