Следвайте ни

Наръгаха с нож в корема попфолк певеца Галин

Певецът Галин го отнесе във финалния епизод на интернет сериала "Вайръл". Екранният Захари беше наръган с нож в корема от Калина Иванова - Симона от "София ден и нощ".

Драматичната развръзка в последния епизод изясни случващото се с изчезването на главната героиня Яна - певицата Лидия. Оказа се, че мачото Кристиан Кирилов, които наскоро се сгоди за певицата Джулия и в сериала играе брата на Галин, е виновен за мнимото убийство на Яна.

Мистерията, около която се въртеше целият сюжет на продукцията, най-накрая се разплете, когато в последните секунди на реалитито показаха Яна жива в болницата.

Сериалът пресъздаде приятелството между Калина и Лидия - Яна и мистерията около изчезването на последната след постъпването й в имението за млади инфлуенсъри "Вайръл". Собственикът му Захари - певецът Галин се занимава и с незаконен бизнес, като вербува млади момичета за проституция. В мрежите му попадат и непълнолетни тинейджърки, сред които е и безумно влюбената в него Яна. Най-добрата й приятелка Калина постъпва в агенцията само за да разбере какво се е случило с въпросната.

В Инстаграм профилите на актьорите заваляха запитвания какво да очакваме във втория сезон на "Вайръл". Повечето от участниците обещаха той да е много вълнуващ. 

 

Илияна Караланова

Отговорен редактор - marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?