46

Наръсете сода в кофата за боклук, резултатът е светкавичен

Всички знаем колко ползи има содата за хляб в различни аспекти от грижата за дома. С нея можете да почистите повърхностите си от неръждаема стомана, да направите аспиратора у дома като нов и да върнете блясъка на винените си чаши. Жена откри случайно как може да използва содата за хляб и за да запази кофата си за боклук без неприятни миризми.

Въпреки че доста често сменяме торбата за боклук и редовно почистваме с препарат, тези неприятни миризми продължават да се появяват. Това не е нещо странно, обаче, тъй като там изхвърляме хранителни продукти, както и опаковките им. Тези остатъци от храна се затоплят, започват да гният и произвеждат неприятни миризми. Можем да почистваме кошчетата си по-често, за да се отървем от миризмите, но как да им попречим да се развиват като цяло?

Жената открива, че може да предотврати неприятните миризми като използва сода за хляб. Ако имате пластмасова кофа за боклук, поръсете тънък слой сода за хляб на дъното, преди да поставите в торбата за боклук. Ако имате метална кофа, обаче, трябва да предприемете допълнителна стъпка, за да сте сигурни, че няма да се образуват петна от ръжда. Напълнете кафе-филтър с обилно количество сода за хляб и го завържете с ластик. Поставете затворения филтър за кафе на дъното на кошчето за боклук, преди да поставите торбата, съветват от "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?