49

Напусна bTV и не съжалява: Красива водеща доказа, че може като Деси Стоянова СНИМКА

Спортната журналистка Елена Яръмова, която преди време напусна екипа на bTV, сега ще учи прохождащи журналисти как да се държат пред камера и да дават интервюта.

 
 

По същия начин, както колежката й Деси Стоянова, която и досега обаче продължава да води предаването "Преди обед" в медията, но за разлика от Стоянова, която заложи на живи семинари, Яръмова ще се записва видеоуроци.

Освен това докато семинарите на Деси Стоянова са адресирани към бизнеса, то тези на Яръмова ще бъдат насочени към младите хора и по-нататъшното им кариерно развитие, пише fakti.bg.

Финансирането на видеоуроците е по програма "Еразъм+", а заглавието на проекта е "Изрази себе си с думи, не с удар".

На Яръмова й предстои да запише и видеоуроци за езика на тялото. А доколко това й начинание ще бъде доходоносно и успешно и за в бъдеще, ще почакаме, ще видим.

Съпругата на бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, който към днешна дата работи за УЕФА, вече е записала двучасово интервю с Ивет Лалова, която е живият пример за това как, когато можеш да говориш добре и имаш увереност и позитивно излъчване, на хората не само им е приятно да те слушат, а и ти имат доверие./show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иванов

Иванов

27.09.2023 | 05:40

Брей всички журналисти искат да стават никой не ще бачкер така тази държава ще бъде вечно в калта

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?