49
Следвайте ни

Напуска ли БНТ? Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая

viber icon

Водещата Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая и напуска ли държавната телевизия. "Не съм изгонена от БНТ", категорична бе Добрева. Повод за мълвата, че обичаната водеща е аут, бе спирането на предаването "БHT на 60“ . И оттам заваляха слуховете за раздялата на Добрева с телевизията.

"БНТ просто спря предаването. Не знам каква е причината. Аз бях водеща по заместване. За много кратко време бях лице на предаването“, обясни пред "България Днес“ Мира. Въпреки че вече не е лице на "БНТ на 60", тя продължава да работи по своя проект в държавната телевизия "Отблизо с Мира“. Водещата е продуцент на предаването, което е в ефира вече 11 години. "Дори в момента снимам епизод", уточни пред вестника Добрева.

Телевизионерката е една от най-емблематичните водещи на БНТ. На "Сан Стефано“ 29 е преминала голяма част от живота ѝ. "Една телевизия не трябва да отглежда хората или пък да са до дълбока старост в дадена медия. Не съм си тръгнала от БНТ. Не съм се и замисляла да го направя. Но ако някой ден ми кажат: "Трябва да се разделим!“, ще го направя без никакви драми“, обясни Добрева.

За новата година водещата си пожелава да има още повече поводи за усмивки. "Да чета повече, да пиша повече, да намаля темпото, да се изплъзна на динамиката, да оставя на каданс хубавите моменти от живота. Ей такива неща ще поискам от новата година. И още нещо. Догодина да сме толкова хора на масата, колкото сме и сега. А на тези, които отлетяха, ако бих могла, бих казала, че са си с нас. Дори повече отпреди“, добавя Добрева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

калинки

калинки

12.01.2022 | 15:21

Драго джендъра, какъв е в БНТ? Кой го е назначил там?

Отговори
2 1
Смените си Журналиста..

Смените си Журналиста..

12.01.2022 | 14:09

Никъде не разбрах в статията защо са се скарали с Драго , а това е в заглавието.Нищо общо - поредния некадърност подкупен журналист.....

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?