Следвайте ни

Напук на всичко! Семейство Бекъм с подарък като за световно СНИМКИ

viber icon

Докато светът е обхванат от COVID-19 пандемията и всички се готвят за последващата икономическа криза, семейство Бекъм направи поредната си голяма покупка. Както много други богати и известни личности, така и те инвестират крупни суми в недвижимо имущество.

Най-новата придобивка на Дейвид и Виктория е апартамент в Маями, оценяван на цели 24 милиона долара. 

Той се намира в сграда на име One Thousand Museum, завършена напълно в края на 2019 г. А няколко месеца преди прерязването на лентата, през миналото лято, съпрузите, заедно с четирите им деца, са посетили имота и се влюбили в него от пръв поглед.

Апартаментът се намира на едни от високите етажи, което гарантира гледка към целия град. Интериорът е изцяло дело на покойната Заха Хадид. Разполага с пет спални, седем бани и тоалетни, огромни кухня и хол и множество прозорци. 

Сградата, в която ще живее семейство Бекъм, е висока 215 метра, има цели 62 етажа и е една от най-внушителните в Маями. В нея няма апартамент, струващ по малко от пет-шест милиона долара.

Към общите части на разположение на живущите има и СПА център, фризьорски и козметичен салон, както и зона за събиране на тен на покрива, където е и басейнът. Дейвид и Виктория могат да използват и площадката за хеликоптер, която е единствената върху жилищна сграда в Маями, пише Daily Mail.

Новият апартамент в Маями е последната придобивка в списъка, в който фигурират още имението в Лондон за 35 милиона долара и това в Котсуолдс за "скромните" около 6.5 милиона.

Дейвид и Виктория избраха именно града във Флорида, защото преди няколко месеца бившият футболист стана собственик на отбора Интер Маями. Затова и двамата със съпругата му явно ще прекарват все повече време зад океана.

lifestyle.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лора

Лора

05.04.2020 | 08:37

Стабилна семейна двойка, нямам за тях никаква забележка, сладури...!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?