Следвайте ни

Напрежение за куп зодии, Девата се къпе в пари

viber icon

Добро утро, приятели на "Марица"! Кафето е заредено, настанете се удобно на дивана, за да видите нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Денят е успешен, но емоционално напрегнат. Най-емоционалните от вас трудно ще намират общ език с околните и често спорят за дреболии. Не бъдете прекалено упорити, правете отстъпки, дори и да не ви харесва. Може да получите неочаквано пари – пазете ги за нещо полезно.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е напрегнато. Сблъсквате се с хора, които не ви разбират и не одобряват вашите действия. По-късно ще ви очакват приятни изненади. Може да започнете проект, който отдавна ви интересува. Очаквайте и награда за сложна и важна работа, която сте свършили преди време.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е благоприятно. Отлично време е да започнете нещо ново. Бързо ще се ориентирате и ще съставите план за действие. По-късно ще възникнат трудности, с които ще се справите, но ще са нужни доста усилия. Не е изключено да потърсите помощ. Познати с удоволствие ще ви подкрепят.

РАК

Днес добрите ви идеи са в изобилие. Ще имате и енергията да ги реализирате. Не се боите да оставите традиционното и смело да експериментирате. Мнозина от вас ще се запознаят с хора, с които ще имат дълго и ползотворно сътрудничество. Ще се открият нови възможности в професионалната сфера.

ЛЪВ

Струва си да се запасите с търпение днес. Едва ли ще успеете бързо да достигнете поставените цели. Навсякъде изскачат препятствия. Добри новини, касаещи работата или бизнеса ви ще подобрят малко настроението ви. В края на деня очаквайте приятни събития в семейството. 

ДЕВА

Денят ще е добър, ако сте инициативни. Може да имате успехи, но е нужно да сте да положите усилия и креативност. Очаквайте парични постъпления. Може да се окажат повече, отколкото сте очаквали, а това ще ви позволи да направите някои не планирани покупки.

ВЕЗНИ

Началото на деня е ползотворно. Отлично време е да се заемете с нещо ново. Ще се справите лесно, защото ще се появят и помощници. Втората половина на деня ще е по-спокойна. Ще имате възможност да си отдъхнете и да възстановите силите си. Ще завършите стари проекти.

СКОРПИОН

Спокоен ден. Подходящ е за разрешаване на сложни проблеми. Ако се доверите на знанията и опита си, може да завършите нещо започнато преди. Няма да пропуснете и възможността да възстановите стари делови връзки. Днес сте доста наблюдателни, благодарение на което ще намерите отговори на важни въпроси.

СТРЕЛЕЦ 

Вие ще сте съсредоточени върху задачите си и няма да се вълнувате от събитията, случващи се около вас. Това може да доведе до напрежение. Постарайте се да сте внимателни и отзивчиви. По-късно трябва да обърнете внимание на домашни проблеми и да ги решите.

КОЗИРОГ

Ако действате самостоятелно днес, успехът ви е гарантиран. Околните не винаги ще ви разбират, а няма да са много деликатни. Постарайте се да избегнете излишните спорове. По-късно се съсредоточете върху финансовите си проблеми и правилно преценете възможностите си.

ВОДОЛЕЙ 

Не се страхувайте да проявите инициатива. Хора, от които зависи много, ще ви подкрепят. Добре ще водите деловите преговори и ще обсъждате успешно важни въпроси. Ще имате време и за общуване с приятели. Не е изключено да получите добри съвети. Втората половина на деня обещава романтични изненади.

РИБИ

Може да се договорите за сътрудничество, да обедините усилия с хора, от които не сте очаквали това. Отношенията, започнали като делови, скоро ще прерастнат в приятелски или романтични. По-късно е време за пътувания и разходки. Смяната на обстановката ще ви вдъхнови за някои действия.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?