Следвайте ни

Напрежение за две зодии, друга я очаква изненада

viber icon

Добро утро още веднъж от дежурния екип, който работи за вас! Пускайте кафето и сядайте да четете хороскопа!

 

ОВЕН

Проблемите днес ще са много. Не разчитайте, че ще се решат без вашето участие и намеса. Отлагането също не е желателно. Ситуацията ще се подобри, ако действате решително и рискувате. Не са изключени неочаквани срещи, от които ще бъдете силно впечатлени.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете настойчиви и не отстъпвайте, ако нещо не върви както трябва. Околните повече от обичайното ще се бъркат във вашите дела и ще ви дават съвети. Постарайте се да бъдете дружелюбни и да не провокирате конфликти. Внимавайте за здравето си – нужно ви е повече време за почивка.

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прекалено подозрителни. Всичко е доста по-просто, отколкото ви се струва. Може да се отпуснете и плувате по течението. Звездите са на ваша страна и често обстоятелствата ще се нареждат по най-благоприятния за вас начин. Очаквайте приятни събития у дома. 

РАК

Трудно ще овладявате емоциите си днес, а това може да доведе до постъпки, за които после да съжалявате. Така че мислете много добре, преди да направите каквото и да било. Постарайте се да оцените обективно последствията от своите действия. Случайна среща може да постави началото на романтична връзка.

ЛЪВ

Какво и да правите, няма да избегнете спорове. Може би нарочно ще ви провокират, но не падайте духом. Рано или късно напрегнатите моменти ще преминат и ще дойде време, когато всичко замислено ще се получава лесно. Може да се захванете с по-мащабни проекти.

ДЕВА

Настройте се позитивно и не се нервирайте от дреболии. Не всичко ще върви по план. Някои от планираните неща да няма да бъдат завършени в срок. Ако сте настроени конструктивно, вероятно ще разберете, как да промените ситуацията към по-добро. Не се доверявайте на всеки.

ВЕЗНИ

С каквото и да се занимавате днес помнете, че важни са детайлите, но трябва да видите и нещата като едно цяло. Излишно отделяте внимание на маловажни дреболии. Работата може да е повече от обикновено и да се наложи да пренаредите преоритетите си. Гости ще направят вечерта ви приятна.

СКОРПИОН

Очаквайте парични доходи. Имате възможност да направите сполучливи сделки и изгодни покупки. Бързо ще се справите с работата. Ще ви остане повече от предвиденото свободно време, което е добре да използвате за неща, които ви доставят удоволствие. Не са изключени и добри новини.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден за работа, учене и каквито и да е полезни дела. За да имате резултати, ще трябват доста усилия. За щастие, до вас има хора, към които може да се обърнете за помощ. Струва си да сте внимателни с парите. Спонтанните покупки или сделки, направени набързо, няма да са сполучливи. 

КОЗИРОГ

Днес няма как да избегнете разногласията и споровете. Ще ви се наложи да обсъждате спорни въпроси и не винаги ще стигате до консенсус. Все пак ще успеете да избегнете сериозен конфликт. Действайте самостоятелно, така ще имате шанс да приключите с по-голяма част от ангажиментите си. 

ВОДОЛЕЙ

Денят обещава приятни изненади. Пред някои от вас ще се открият възможности, които не бива да пропускат. На много неща гледате не така, както околните, а и точно предвиждате събитията, което ви прави по-устойчиви и подготвени за възникващи проблеми. Отделяйте повече време за почивка.

РИБИ

Съхранете спокойствието си. Не е време да се поддавате на мимолетни емоционални пориви. На много неща реагирате прекалено остро и създавате предпоставка за конфликти Мнозина от вас могат да очакват романтични изненади или необикновени запознанства.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?