49

Напрежение тлее преди преди "Сървайвър"! Бомбата е заложена още в миналото...

Няма как да се сближа с Благой Георгиев. В "Сървайвър" няма да говоря с него. Не искам да казвам нито добро, нито лошо за този човек. В предаването ще търся приятелство с участник с принципи, достойнство и чест, с някой, който стои зад думите си.

Това се зарече ММА-боецът Георги Валентинов. В шоуто той ще е рамо до рамо с баджанака си Благой Георгиев, който му открадна Златка Райкова. Тя беше сгодена за Валентинов, но се премести при Джизъса и му роди син.

Любовта между плеймейтката и Джизъса беше с давност 3 години и двамата се разделиха точно преди година.

"Не бих изневерил на принципите си. Държа на мъжката си дума. Кажа ли нещо, правя - го. Един мъж трябва да е такъв 24 часа в денонощието. Не може да си 2 часа мъж, а през останалото време - женчо", твърди Валентинов в интервю, дадено за екипа на предаването.

И той като Джизъса е вярващ християнин и ще разчита и на Божията помощ в екстремното шоу, пише "Хотнюз".

"Вярващ християнин съм и се надявам в "Сървайвър" молитвите ми към Господ да ме смирят и да ми помогнат да не изляза извън себе си. Компромис със себе си не съм правил. Но се гордея, че два пъти в живота, в много важни моменти, съм послушал ума, а не сърцето и чувствата си, и съм направил това, което е било правилно", добави Валентинов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?