4232

Напрегната сутрин за Лъвовете, благоприятен ден за Везните

Необичайни срещи за Девите, успех за Близнаците

 

ОВЕН

Ще трябва да се върнете към неща, които сте отлагали дълго време и да изпълните отдавна дадени обещания. Това едва ли ще ви зарадва, защото ще искате да направите нещо по вълнуващо и обещаващо. Взаимоотношенията с любимите хора не винаги ще вървят гладко, но няма да има сериоани конфликти.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на деня се опитайте да не се поддавате на мимолетни импулси. Това ще бъде
достатъчно, за да се справите с обичайните си дейности и да успеете в нещо ново. Няма нужда да бързате, ще имате време за всичко, което сте планирали. Добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за правене на планове, определяне на цели. Бързо ще трябва да решите с
какво да се захванете първо и какво да отложите за по-късно. Денят ще е идеален за всякакви дейности. Ще успеете да се справите с труден казус и това ще бъде оценено подобаващо.

 

РАК

В началото на деня няколко неща едновременно ще изискват внимание, така че бъдете готови да действате бързо и моментално да превключвате от една задача към друга. Не забравяйте, че не е нужно да се справяте с всичко сами, особено ако ви предлагат помощ. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да разчитате.

 

ЛЪВ

Сутринта ще е доста напрегната. Настроението ви ще се променя често и може да реагирате особено остро дори на незначителни събития. Но ако се настроите конструктивно, вероятно ще видите възможности, които не сте забелязвали преди и нещата ще се променят към по-добро.

 

ДЕВА

Днес бързо ще се справяте с обичайните си задачи и ще решавате текущи проблеми. От
този ден не бива да очаквате сериозни постижения, но все пак влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно. Възможни са необичайни срещи и полезни запознанства.

 

ВЕЗНИ

Днес ще направите много полезни неща, ако не се тревожите за дреболии. Денят ще е
благоприятен за общуване, преговори или публични изяви. Ще успеете, защото няма да губите време за решаване на дребни въпроси, а веднага ще се съсредоточите върху най-важното.

 

СКОРПИОН

Чудесен ден за общуване и за обсъждане на важни бизнес и лични въпроси. Няма да се водите от емоции, ще разчитате на здравия си разум и практически опит. Това ще ви позволи да избегнете досадни грешки, да не изпускате нищо от поглед и бързо да постигнете желания резултат.

 

СТРЕЛЕЦ

Трябва да започнете този ден с обичайните си дейности и онези неща, които не изискват
концентрация и внимание към дребните детайли. Настроението ви сутринта няма да е особено добро и ще ви трябва известно време, за да се успокоите. Вечерта ще е подходяща за обсъждане на важни семейни въпроси.

 

КОЗИРОГ

Опитайте се да не губите време за дреболии, защото днес ще имате шанс да положите основата за бъдещи професионални успехи. Вашата амбиция ще ви бъде полезна. Можете да започнете нови проекти или да промените подхода си към старите неща. В хода на работата, внимавайте на кого се доверявате.

 

ВОДОЛЕЙ

В началото на деня стойте далеч от конфликтни ситуации и се опитайте да не влизате в спор. Има голяма вероятност от спречквания по незначителни въпроси. Разбирането с най- близките ви хора ще бъде по-трудно, но до сериозни кавги няма да се стигне. Внимавайте с парите.

 

РИБИ

Днес много неща няма да вървят по план и може да не успеете да постигнете всичко, което сте планирали. Няма нужда да се притеснявате твърде много за това, защото скоро ще можете да наваксате. По-добре е да започнете деня с познати неща, дори те да изискват повече внимание.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?