Следвайте ни

Напрегнат петък за няколко зодии, цветя и рози за други

viber icon

ОВЕН

Успешен ден, в който може да имате големи успехи. Действате решително и не се отказвайте, ако не всичко върви така както ви се иска. Ако потърсите помощ със сигурност ще я получите. По-късно съдбата ще ви възнагради за настойчивостта ви. Постарайте да не бързате и да обмисляте всяка стъпка.  

ТЕЛЕЦ

Добър ден за общуване. Вашите отношения с близките ви са отлични. Днес имате възможност да се порадвате с роднини, да уредите семейните отношения и да решите въпроси, тревожещи всички в последно време. Така много от разногласията ще останат в миналото.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден по отношение на финансите. Малки парични постъпления ще ви дадат шанс да направите успешни покупки, но не се увличайте. Доверете се на деловата си интуиция. Бързо ще се ориентирате в обстановката и ще намирате верния път към вашите цели. 

РАК

Не е нужно да бързате и да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. По-добре действайте последователно и не отстъпвайте от предишните си планове. Така ще имате резултати, с които да се гордеете. С помощта на приятели ще отхвърлите доста ангажименти.

ЛЪВ

Денят ще е натоварен, но ползотворен. Ще се разбирате много добре с хората около вас и работата ще ви спори. Ако се придържате към правилата и се въздържате от екстравагантни постъпки, няма да си създадете допълнителни главоболия. Среща с приятел ще ви зарадва.

ДЕВА

Бъдете внимателни особено сутришните чаове. Това време ще бъде пълно със съблазни и изкушения. Лесно може да се поддадете на емоциите си и да направите нещо, за което ще съжалявате. Помислете преди да споделяте. Съсредоточете се върху заръшването на стари задачи.

ВЕЗНИ

Очакват ви необикновени запознанства и срещи с интересни хора. Благодарение на това ще имате нов поглед върху много неща от живота. Ще си откриете таланти и способности, за които преди не сте и подозирали. Не е изключено да имате подкрепа от хора, които преди никога не са ви помагали. 

СКОРПИОН

Добър ден да се заемете с нещо ново. Ще се появят много идеи, които с малко помощ бързо ще може да реализирате. Ще ви хареса да ръководите и да направлявате другите, вместо да изпълнявате чужди разпореждания. Интересно, че и околните няма да имат нищо против.

СТРЕЛЕЦ

Няма да избегнете проблеми и трудности, но пък и няма да има непреодолими прегради. Лесно ще се съсредоточавате и ще отделяте важното от второстепенното. Успешно ще водите и преговори, а контактите ви с колегите и деловите партньори ще бъдат не само полезни, но и приятни. 

КОЗИРОГ

Напрегнат ден, но това ви харесва, а и благодарение на удачно стечение на обстоятелствата ще постигнете повече, отколкото сте планирали. Успехите ви няма да останат незабелязани. Ще направите добро вчеталение на хора, от които зависи много. Очаквайте примамливи делови предложения.

ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден, подходящ за важни и сложни дела. Няма препятствия, които могат да ви уплашат. Изненадващо ще се появят и нови задачи, но и с тях ще се заемете с ентусиазъм и ще се справите успешно. Добре е да действате самостоятелно – така няма да губите време в напразни разговори и спорове. 

РИБИ

Ще се наложи да положите доста усилия, за да намерите общ език с околните и да избегнете разногласията и напразни спорове. Не всичко, които ви се е струвало просто, ще бъде такова. Ще трябва да се съсредоточите, за да доведете нещата до успешен край. Очаквайте покана за романтична среща.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай