46

Напрегнат ден за Рибите, голям късмет връхлита две зодии

 Успешен да е денят Ви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Благоприятен ден за общуване. Ще имате много интересни разговори, които ще се превърнат в ключ към решаването на важни проблеми. Ще се изненадате колко лесно ще намерите общ език с нови познати. Ще бъде полезно да направите анализ на работата и отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Денят е идеален за среща с хора, с които ви свързват интереси или работа. Ще може лесно и естествено да говорите за това, което предизвиква спорове, да изгладите недоразуменията или да се споразумеете за още съвместни действия. Възможно е да се наложи да се намесите в чужди дела. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде много ползотворен Ако все пак възникнат някакви затруднения, веднага ще се намерят хора, които ще ви помогнат за преодоляването им. Активният отдих и спорт ще ви ободрят и бързо ще възстановите силите си. Внимавайте с парите и не правете големи покупки.

РАК

Денят е подходящ за труден разговор, който отдавна не се осмелявате да започнете. Важно е да запазите самообладание и търпение. Бъдете уверени в думите си и не се поддавайте на емоции. Неочаквано финансовите проблеми, които са ви притеснявали, ще бъдат успешно разрешени.

ЛЪВ

Денят ще бъде емоционален. Освен с текущите задачи ще успеете да сложите край на много спорове. Хората ще ви слушат внимателно и ще направите добро впечатление на всички. Не е изключено и познанство, което ще постави началото на една красива романтична история. 

ДЕВА

Днес ще се разбирате добре с околните. Отношения, изпълнени с конфликти, ще се променят към по-добро и това до голяма степен ще бъде ваша заслуга. Някой ще има нужда от вашата помощ или съвет. Направете всичко възможно, за да решите проблема, но помислете и за своя отдих.

ВЕЗНИ

Поставили сте си високи цели и днес ще имате шанс да ги постигнете. Не се задоволявайте с малко. Ако действате правилно и не губете време, ще успеете да направите това, към което се стремите. Хора, от които зависи кариерата ви, ще повярват във вас и в тяхно лице ще намерите нов съюзник. 

СКОРПИОН

Приятен ден за почивка. Ако обстоятелствата ви позволяват да отложите нещата, трябва да направите точно това и дори да не мислите за тях. Веднага ще се почувствате по-свободни, а настроението ви значително ще се подобри. Ще може да се захванете с нещо по-ново и интересно. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да се измъкнете от тревогите. Оставете настрана всички неща, които могат да почакат и правете това, което наистина ви прави щастливи. Ако имате възможност да посетите някои интересни места, не я пропускайте. Обърнете внимание на необичайни оферти. 

КОЗИРОГ

Добър ден за справяне с дребните задачи, които са се натрупали напоследък. Те могат да бъдат както познати, така и нови. Във всеки случай ще се справите страхотно. Ще получите съвети, които не изпълнявайте съвсем на доверие. По-скоро се осланяйте на интуицията и опита си.

ВОДОЛЕЙ

Днес работата ще ви затрупва, но не е необходимо да се опитвате да се справяте сами. Със сигурност ще има желаещи да ви помогнат. Общите дейности ще ви помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото. Отношения, които наскоро са били напрегнати, ще се променят значително към по-добро.

РИБИ

Очаква ви напрегнат ден. Предстои ви да се захванете с нещо важно, но трябва да сте готови да преглътнете факта, че няма да постигнете желания резултат веднага. Днес ще ви трябва решителност и много търпение. Вие ще покажете тези качества, а другите трябва да се съобразяват с това.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?