Следвайте ни

Напрегнат ден за няколко зодии, нова любов за Везните

viber icon

ОВЕН

Постарайте се днес да не нервничите и да не се поддавате на провокации. Дръжте се дружелюбно. Простите дела и навици, не носещи изненади, ще ви успокоят. Повечето от ваши начинания ще са успешни. Звездите ще ви подкрепят. Ще успеете да направите някои не планирани, но полезни покупки.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат емоционален ден. Очаквайте неприятни разговори и спорове, които ще ви огорчат. Не си струва да се обяснявате с всеки, който не е съгласен с вас. Обърнете внимание на деловите си контакти. Ще направите добро впечатление и ще намерите нови бизнес партньори.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще ви донесе много добри идеи. Възможно е именно днес да разберете какво искате да промените в своя живот. Може да започнете да подготвяте плановете си. Звездите са ви подготвили приятни изненади – неочаквано събитие ще ви позволи да разрешите сложен проблем.

РАК

В началото на деня може да има неприятни моменти и недоразумения. Често трудно ще запазвате самообладанието си. По-късно през деня, може да се захванете с нови проекти,  да импровизирате и да експериментирате. Ще получите добри новини, свързани с кариерата ви.

ЛЪВ

Напрегнат ден, през който може да очаквате събития, които сериозно да променят живота ви. Вслушвайте се в интуицията си. Благодарение на нея ще вземете верни решения, няма да допуснете сериозни грешки и ще заобиколите капаните. Успешно ще решите финансови въпроси.

ДЕВА

Успешен ден, но не е нужно да се правите всичко сами. Бързо ще организирате работата си и ще лесно намерате помощници. Хармонично ще се развиват и отношенията ви с най-близките хора. Разбирате ги, не отказвате помощ и намирате куп начини да ги зарадвате. Вечерта отделете за себе си.

ВЕЗНИ

Съхранявате доброто си настроение, каквото и да се случва. Ентусиазмът, с който започвате всяко ново предизвикателство, се харесва на хората около вас. Мнозина ще търсят компанията ви днес. Очаквайте начало на приятелски или романтични отношения. 

СКОРПИОН

Не всичко ще върви по план днес. Ще се наложи да отложите задачи и да отмените няколко срещи, които сте чакали с нетърпение. Не се разстройвайте – ще се окаже, че всичко станало ще ви бъде от полза. Днес внимавайте с хората, с които се срещате за пръв път.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат и интересен ден. Чувствате, че сте изпълнени с енергия. Не винаги ще разпределяте правилно приоритетите си и това ще ви създаде малки проблеми. Ще се наложи да се обърнете за съвет към хора, на които имате доверие. Успешен ден и от финансова гледна точка.

КОЗИРОГ

Днес ще бъдете по-напрегнати и ще избухвате лесно. Това няма да се харесва на околните. Постарайте се да не говорите излишно. Полезно ще е да съсредоточите върху проблеми, където бързо може да постигнете резултати. Ако правилно канализирате енергията си, успехите няма да закъснеят.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени дребни недоразумения, но като цяло денят няма е лош. Отлично ще се справяте с работата и няма да губите излишно време. Имате възможност да помогнете на хора, които се нуждаят от подкрепа. Очаквайте парични постъпления, които ще ви помогната да зарадвате любимите си хора.

РИБИ

Сутринта може да се заемете с нови задачи. Много от вашите начинания ще се окажат успешни. Често ще имате по-добри резултати, отколкото сте очаквали. След обед е спокойно време, подходящо да починете и да възстановите силите си. Мнозина от вас ще се върнат към отдавна забравено хоби.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?