Следвайте ни

Напрегнат ден за две зодии, ново начало за трета

viber icon

ОВЕН

Денят ще започне спокойно. Няма да имате кой знае какви успехи, но няма да има и сериозни проблеми. Ще имате възможност да помислите върху отминали събития. Това ще ви помогне да решите какво да правите занапред. Много от вашите идеи ще се харесат и ще намерите поддръжници за реализацията им.

ТЕЛЕЦ

Днес може да започнете нещо ново. Време е и да потърсите съмишленици за новите си планове и да изберете най-подходящите. Имате шанс да регулирате стари конфликти и да оправите напрегнати отношения. Тъй като добре се разбирате с хората, това няма да се окаже проблем.

БЛИЗНАЦИ

Ще е сложно, но вие бързо ще се справите с всички трудности. Възможни са неочаквани срещи, а запознанства ще ви направят силно впечатление. Някои от вас ще имат отлични идеи относно работата и бизнеса. Вечерта очаквайте изненади, в това число и романтични.

РАК

Ден за общуване – и деловите, и личните ви срещи ще преминат успешно. Добре се разбирате с колегите. Ще намерите подход даже и към такива, които не са особено контактни. Възможни са по-големи непланирани разходи, свързани с растящите потребности в семейството.

ЛЪВ

Успешен ден, няма за какво да се тревожите. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви предоставят възможност да се справите и със задачите и да достигнете поставените цели. Ще получите информация, която ще е полезна за работата ви. Парични постъпления ще ви зарадват. 

ДЕВА

Не отлагайте нищо днес. Сутринта е благоприятна, може да постигнете отлични резултати в много направления. Смелите начинания ще имат успешен край, а хората около вас ще ви помагат в реализацията на замисленото. Ще успеете да завършите задачи, които сте отлагали във времето.

ВЕЗНИ

Не бъдете доверчиви. Днес задължително проверявайте всяка постъпваща информация и бъдете внимателни към хора, които явно се стараят да завоюват вашата симпатия. Не бързайте да приемате постъпващите предложения, даже ако ви се струват многообещаващи.

СКОРПИОН 

Напрегнат ден. Ще се появят немалко срочни задачи. Вие сте настроени сериозно и се стараете да постигнете най-добрите резултати във всичко, с което сте се захванали. Благодарение на опита си няма да допускате и грешки. Парични приходи ще дойдат навреме и ще стабилизират финансите ви.

СТРЕЛЕЦ 

Не бързайте. Днес даже най-обикновените задачи изискват по-голямо внимание. Не е изключено да се върнете към някои стари проекти, за да поправите допуснатите грешки. Срещите и преговорите ще преминават добре. Ще ви предложат нова работа. Помнете, че нямате много време за размисъл.

КОЗИРОГ

Добър ден за започване на нови проекти. Бързо се ориентирате, постигате първите успехи и с ентусиазъм продължавате нататък. Лесно ще намерите съюзници. Често ще ви помагат нови познати, а съвместната ви дейност може да положи начало на продължително приятелство. Денят е подходящ и за по-големи покупки.

ВОДОЛЕЙ

Подходящ ден за решение на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Дори да сте били далече от търговска дейност, днес имате шанс да имате успех там. Късметът ви съпътства и където трябва изобретателност. Вечерта ще имате шанс да решите голяма част от личните си проблеми.

РИБИ

Трудно ще намерите общ език с околните и ще възникват доста напрегнати моменти. Ако работите самостоятелно, ще избегнете конфликтите и обстановката ще се разведри. Може да правите покупки, даже и не планирани. Неочаквано посещение ще ви изненада приятно.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?